Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 96

Ема Томова

Моят Господар определено знаеше какво да прави с мен.

Успокоих се и не подскочих, когато извади голям черен куфар.

Пак черен куфар.

Сложи го от дясната ми страна, на нивото на бедрата ми. Отвори го.

Видях странна апаратура, копчета за натискане и за въртене. Отделно извади куп кабели, които да се включат към устройството. Не съм силна в техническата част, но описвам каквото виждах и разбирах.

Зяпах като ударена.

Последва поредната странност. Сър Д. стана и отиде в другата стая, а като се върна, носеше тубичка и нови жички. Бях намазана обилно с гел. След това той постави едни накрайници – нещо като квадратни лепенки, свързващи се с жиците, които пък се включваха в куфара, произвеждащ електричество.

Чувствах се като опитно зайче в експеримент. Докато правеше различните връзки, бях притихнала и сърчицето ми лудо биеше.

Започна да поставя лепенките.

На пубиса.

Над клитора.

До двете срамни устни.

Разположи две около отвора на вагината.

След това огледа пак жиците от лепенките, свързани с куфара. Беше сериозен, но и светеше от желание, очите му блестяха от любопитство. Аз също бях любопитна, но и напрегната. Чаках какво ще стане, какво ще усетя.

Господарят завъртя едно копче.

Усетих леко боцкане. Като нежни иглички, които само докосват кожата. И топлина. Жилещото вибриране се усили, заедно с ръката му, въртяща копчето.

Бодежите ми напомняха акупунктура – дори мога да кажа, че е същото. Само преди няколко месеца ми бяха правили на гърба. Обсъдихме, че ми е приятно – нажежаващо, боцкащо, дърпащо, дразнещо кожата и различно от всичко. Това провокира Господаря да завърти копчето още.

Започна да ме дърпа по-силно. Цялата ми женскост между краката пулсираше и трепереше, а жичките стърчаха от мен и също се помръдваха.

От напрежение се изпотих. Наблюдавах експеримента със собственото ми тяло, едва надигнала глава, защото връзването ме ограничаваше. За пореден път съзнавах колко ми е красиво да съм негова жертва, да съм куклата му за игри, инкубираща емоции.

Но когато завъртя отново копчето, изпищях, защото бодежите бяха толкова силни, толкова разтърсващи, че ме прониза болка. Тръшнах глава назад, пулсациите ток рязко секнаха, но ме прониза нещо голямо, студено и ужасно твърдо. Видях голям метален вибратор да пробожда отвора ми – бързо и дълбоко навлизаше в мен. Не беше толкова дебел, но имах чувството, че ме разцепва. Разкъсвах се между болка и наслада, подобно на риба в мрежа. Дали заради тока или заради метала, не знам, но проникванията бяха остри, изпълващи, силно разтварящи ме.

Летях и горях, стенех и тръпнех, а той стисна глезените ми и нахлу в мен, за да ме довърши. Топлината на пениса му ме заля и успокои, котето ми пусна влага, която го стимулира да ме чука властно, подобно на хищник. Изведнъж застинах, изтръпнах, путката ми притрепери и съзнанието ми се разби на хиляди топчета, а тялото ми се понесе в морето на сладостта.Като в сън усещах топлата му сперма по коремчето си.