Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 94

Ема Томова

Странно.

Аз бях жената мечта, мацката, която всеки зяпаше по улицата, перверзната красавица с ум – желаната компания за всеки... Но може би това беше едностранчиво. Ограничено. Недостатъчно.

Последва нова пауза в нашите отношения.

Над два месеца.

През това време ходех на работа. Фантазирах как ме чука вързана. Връзването толкова ми харесваше, така се пристрастих към него, че можех да се разтека в метрото само ако се размечтаех за малко.

Чудех се... БДСМ ли беше онази липсваща съставка – щипката сол на безвкусно ястие?! Заради тези елементи ли така полудявах?! Аз бях опитвала толкова неща, но нищо досега не ме притегляше и отключваше толкова силно.

Явно бях открила разковничето.

И си бях намерила майстора.

Най-накрая Моят Господар се свърза с мен. Както каза една приятелка – той се е появил, защото много съм го искала.

И двамата си взехме почивен ден. Бях радостна като малко дете, получило красива кукла. Облякох прекрасна рокля, високи токчета и дантелено бельо. Чаках го, нетърпелива и изгаряща.

Взе ме с колата си и тръгнахме – за къде, не знаех, било изненада.

Ммм.

Не отивахме към познатия апартамент. Отивахме в друг.

Беше го наел специално за срещата ни и беше ходил предишни дни, за да закара куфари с играчки, а също и за да „монтира“ въжета. Имаше и още нещо, което ми беше приготвил.

Паркирахме и се заизкачвахме по стълбите на кооперацията. Държахме се за ръце. Той отключи и ме сграбчи още в коридора – вътрешно ликувах, а външно се подмокрих. Целувахме се дивашки. Усетих, че го драскам по гърба и че го дърпам силно към себе си, а той нямаше против – притискаше ме със същата страст. Откъсна ме, за да ме покани в хола. Едва сега видях колко хубав апартамент беше наел. Беше приготвил ягоди и шампанско.

Отпихме от чашите и пак се прегърнахме, а езиците ни горяха в пламенен танц. Той свали роклята ми, после сутиена, накрая смъкна гащичките.

Вече беше твърд.

Клекнах и го поех – влажната ми уста копнееше за това запълване, задвижих в по-бързо темпо и чух да простенва, когато нахлу в тясното ми гърло. Извадих го и облизах топките – една по една, с леко засмукване, преди да ги пусна. Грубо ме хвана и ме обърна, аз подпрях ръце на канапето и се наведох, за да му се подам лесно. Прониза ме остро и властно, достигна края на мазната ми пещера, стенех в опиянение. Мощните му тласъци ме взривиха – лепкав секрет заливаше кура му, заедно с пулсациите на оргазмиращата ми путка.

Тогава той се отлепи и с бързо движение пъхна нещо в мен. Докато усетя, пъхна още нещо. Беше талантлив Господар. Винаги ме изненадваше и ме влудяваше. Усещах се странно пълна. Чувствах тежест отвътре. Наистина ме беше напълнил с нещо, но не беше вибратор.

Нямах идея какво изпълваше недрата ми.

– Имаш стъклени топчета вътре – поясни той.

Усмихна се. Аз също. Е... това не бях имала във вагината си.

Сър Д. нахлузи един назъбен силиконов пръстен, който опря в ствола си над топките. Това го стягаше приятно, а меките „зъбчета“ щяха да дразнят клитора ми.