Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 125

Ема Томова

Ние всички изпитваме оргазъм, но важното е как се случва това, по какви начини го осъществяваме, по какви пътища стигаме до „малката смърт“. И ако се замислим именно за тези особености, ако успеем да разберем какво ни тласка – ще се познаваме, ще сме удовлетворени и хармонични.

Колкото повече опознавах похотливите си влечения, толкова повече съзнавах границите си и се чувствах свободна и пълноценна. Благодарение на тази пълноценност, както и на натрупания опит (интелектуален и сексуален), аз съумях да напиша тази книга.

Скоро тя ще заживее свой живот – всяко книжно тяло е една отделна вселена със свои послания. Иска ми се словото ми да е въздействащо. Да успея да накарам мисълта да се раздвижи, да се огъва и размества. Като месенето на тесто – женските ръце го подхващат, държат го и направляват, стискат, мачкат, деформират, а накрая го оставят гладко, да втасва.

Ще ми се да съм съумяла да предам красивите усещания, които пробужда в мен еротиката – да ги поднеса по естествен начин, неподправено, безсрамно и истински. Как да кажа… стремя се винаги да виждам естетика в изживяванията си.

Естетически изпипан интелектуален разврат.

Хубава формулировка, нали?

Само като се замисля колко много перверзни вариации бих могла да изживея... и ми става горещо. Като се замисля колко съм изживяла вече – пак ми става горещо.

Не може да се очаква завършеност от моя текст. Няма начало и край в обичайния смисъл. Той просто отразява части стихийност, случили се в даден момент, емоционално преминали през мен като буря. И оставили тръпчив вкус, незабравим и напомнящ за отминалото събитие.

Тайният ми сексуален живот имаше свой собствен път и никога не можех да знам какво ми предстои, с кого или как. Нямах представа какво ще искам утре, нито с какъв човек ще бъда близка. Срещах хора, сбъдвах фантазии, играех роли, реализирах сюжети… И книгата ми е част от този път… Надявам се да е стойностен, интересен и дълбок.

Към читателите

Уважаеми читатели,

За мен ще е удоволствие и чест да разбера Вашите мнения за моята творба. Чувствайте се свободни да коментирате, тълкувате и оценявате „Перверзни игри“.

Можете да ми пишете на [email protected]. Ще се радвам да харесате и Фейсбук страницата — Перверзни игри, на която също ще Ви провокирам и ще се старая да правя живота Ви по-интересен.

Приемете моите благодарности за отделеното време.

С уважение,

Ема Томова