Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 95

Ема Томова

Обърна ме с гръб към него, леко ме приведе напред и ме разпори с дебелия си пенис. Освен проникването обаче чувствах тежестта на топчетата, плътно спотаили се в мен, а когато ме пронизваше – те се клатеха и чукваха едно в друго. Което пък произвеждаше нещо като „вътрешно ехо“, осезаемо като вибрации, дразнещи матката ми и докосващи органите ми отвътре.

Уникално чувство.

Грубостта на нахлуването в цепката ми неизменно рефлектираше на топчетата: колкото по-мощно ме шибаше, толкова по-силно се удряха вътре в мен, опираха се къде ли не и ме стимулираха.

Стенех като кучка.

Господарят ебеше с помощници топчета, а кучката скимтеше.

Отпихме от шампанското. Гушкахме се. Говорихме си. Дори не съм си фантазирала за новата доза топлина. Беше ми неочаквано хубаво. Някак трудно свързвах Господарската природа с импулсите нежност. Разбира се, това беше заблуда.

Преместихме се на спалнята. Разположи ме да легна и разтвори краката ми. Легнах, отпуснах се. Това беше Раят. Подаде ми чашата с шампанско – отпихме. След това напръска сметана около пъпчето ми, оформи нещо като цвете с остър връх. Аз се засмях. Взе ягоди – топваше в бялата сладост и ми подаваше да отхапя, после поднасяше ягодката към своите устни.

И както си говорихме приятелски и се наслаждавахме, така изведнъж се оказах здраво вързана, разпъната на кръст.

Господарят се беше погрижил за всичко още предишния ден. Стана и издърпа въжета, които завършваха с кожени каишки. Първо завърза едната ми китка, после – другата. Ръцете ми бяха силно опънати встрани. Направи същото и с краката ми – разтвори ги и ги завърза.

Бях наистина разпъната.

Отново подвластна, покорена и беззащитна.

Сър Д. бавно облиза останалата сметана от коремчето ми. Кожата ми настръхваше. А когато плъзна език надолу и едва докосна най-изпъкналата ми срамна устна, подскочих, като че ток ме блъсна. И времето на електричеството наистина бе дошло.

Признавам, че не просто бях изумена. Бях шокирана.

Стегнах мускулите на цялото си тяло, свих ръце и крака, но толкова смешно малко можех, че изпитах истински страх. Инстинктивното ми бягство беше напълно неуместно и лишено от смисъл.

Тогава господарят ме погали нежно и ме целуна. Успокои ме, че няма да пострадам и че не иска да ме нарани. Иска просто да си поиграе, да пробва реакциите ми и да се наслаждава на усещанията в мен.

Тази ситуация някак вгради в мозъка и емоциите ми онова състояние, което ме влудява най-могъщо. Разликата в преди и сега се състоеше във факта, че сега го осъзнавах ясно – бях готова и способна да го разбера, да го приема като истина за мен и да не се дерзая, объркана в лутания.

Чувството на обожание и любов, но и на власт, агресия, уплах. Ако един мъж страстно ме желаеше, но едновременно и ме покоряваше, подчиняваше, то това ме възбуждаше безгранично. Копнеех да бъда обичана, но и наказвана. Въздействаща, но и ползвана като играчка. Да са добри и лоши с мен. Това беше контрастен, двуполюсен модел, но само привидно. За мен в тези крайности се съдържаше магията на моето отключване – хармония и баланс, чрез които достигах до удовлетворение. Насищането ми се случваше чрез здраво и дълго чукане или проникване във вагината с някой инструмент, но съпроводено с много допълнителни стимули, включващи нежност, деликатност, грубости и изненади. Въпросът беше мъжът да има усет и добра интуиция за мен, за да знае кога и какво исках в конкретния момент.