Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 75

Ема Томова

Бях си изградила представа, че той е властен, студен и безмилостен мъж, от тези, които обичат да измъчват. Може пък несъзнателно да съм искала точно това...

Суровостта му се доказа от начина, по който докосна гърдите ми. Хвана дясната ми гърда. Започна да я мачка и стиска хладнокръвно и напористо. Кожата ми настръхна. Изведнъж стисна зърното ми с пръсти, започна да върти и да натиска, като помпането, при което потича мляко. Така рязко и силно го стисна, че извиках, а матката ми се сви в конвулсия. Заболя ме. Той махна ръката си, облегна се назад и се умълчахме.

Посегнах към мартинито – да пия ми се струваше най-добре.

Имах чувството, че ме заряза. Все едно казваше: „Не се интересувам от личността ти, нито от тялото ти, но бих те поизмъчвал – само тогава ме интригуваш“. Почувствах се нелепо и не на място. Прииска ми се да си тръгна.

Тогава тай започна да гали гърдите ми с нежност. Този човек ме изненадваше!

След поредна порция мъгляв разговор той обхвана главата ми с ръка и обгърна езика ми със своя – завъртя го само веднъж, а когато езикът му оставяше устните ми, захапа силно долната.

Изстенах.

Наелектризирах се отвътре, кожата ми настръхна, усещах зърната си каменно твърди. Не знаех какво ще направи, не знаех какво ще последва. Усещането, че не иска да ме чука, ме предизвикваше силно.

Същевременно, уговорката си беше уговорка – без секс. Дали щеше да пренебрегне това?

Но той отиде да седне другаде.

Остави ме.

Нещо се счупи и ме обгърна хладина.

Мълчание.

Само тиха класическа музика.

Пожелах да си тръгна. Не можех да остана повече. Никой от нас не искаше да преминава границата на предварително зададените правила.

Той стана и чух затварящата се врата.

Махнах шала. Дори не огледах обстановката. Бързо се облякох и буквално изхвърчах навън. Сърцето ми биеше лудо.

Тази случка ми държа влага дълго. Никога не разбрах кой беше този мъж, но бях горда от смелостта си.

Следващите страници ще посветя на един, когото имах щастието да срещна в точния момент...

Купувачът на гащички

Пишех си с един мъж, който ме провокира с въпроса дали бих му продала гащичките, които съм носила през деня.

Що за питане?!

Да му дам бикините, които цял ден са се търкали в котето ми, впивали са се в него, попивали са влагата, соковете, уханията му? Ясно е защо ги искаше – да ги мирише, пипа и гали, защото са пропити с аромата на сочната роза между бедрата ми.

Страхотно!

Той имаше фетиш – женската путка. Обожаваше да я гледа, души, гали, лиже и смуче, да я разтича и да пие соковете й. Разговорът с този сладък мръсник така ме плени, че си разказахме какви ли не фантазии, истории, ситуации. Оказа се, че сме много близки като мислене и порочни идеи, макар той да беше откровено извратен за някои неща, които аз не бях правила или поне не бих на онзи етап от живота си. Той беше опитал много повече неща от мен.