Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 71

Ема Томова

Беше издръжлив.

Направо скъсваше пичето на малката ученичка. Стенех и вибрирах. Той ме обърна, изправи се и ме бутна да му налапам пениса. Обикновено му духах дълго – до схващане на устата. Засмуках жадно, директно ми влезе навътре, до гърлото, дъртият ме плесна леко по бузката – да го гледам в очите; моите се насълзиха, извади го и вдишах, после плюх и пак. Търках с ръка, а той искаше по неговия начин – много бързо, нежно и ритмично, устните ми да са налапали само главичката, а не целия хуй и да не го забелвам докрай, само малко. Така правех супер дълго, до изтръпване. Малката ученичка духаше на стария перверзник, паднала на колене. Ръката ми се движеше нежно, в бърз ритъм, гледах го в очите. Забързах, устенцата ми шлюптяха от вакуума на излизане, а той се стегна и ме напръска. Спермата се стече по устата ми, навлезе и в гърлото – сладичка и рядка. Топлата бяла течност капна и между циците ми. Свърши изненадващо бързо – явно ученичката му беше вдигнала адреналина по-силно.

После изкъпа добре малката палавница.

***

Ролята на ученичка ми допадна, исках да опитвам нови и нови неща в тази посока. Сюжетите и ролите влизаха в представата ми за игрова перверзия, свързвах ги с нещо вълнуващо, различно, театрално. От друга страна, не бяха много хард, при тях нямаше страх, нямаше и кой знае какви изненади.

Понякога, както много момичета, мечтаех да бъда актриса, или пък да имам хубав глас. В първото бях добра, а заедно с другия си талант определено се виждах блестящо позиционирана в порноиндустрията. Съзнанието ми издигаше в култ творците, хората на изкуството, които умееха да завладяват, да променят и най-важното: да въздействат. Аз самата обичах да влияя на партньорите си и вероятно затова силно ценях творчеството – заради високата му степен на сугестия.

Но колкото и да не искам да го призная, истинската сила, влияеща на човека, не е в изкуството. Тя е във властта, парите и секса. Моят таен сексуален живот продължаваше – превръщаше се все повече в таен перверзен живот.

Но що е то перверзия?

Всеки може да прочете в речника, че понятието се свързва с излизане от това, което обществото счита за норма. Дали нормата е нормална е друга тема, налице е и фактът, че в различни времена представите за правилно и грешно са много различни.

Веднъж надникнах в речник от соцвремето, в който перверзия и извращение бяха синоними и означаваха всичко извън прякото полово сношение, т.е. всичко извън проникването, чрез което се възпроизвежда човешкия род.

За мен обаче перверзията е нещо относително и силно субективно. Харесвам много шантави неща именно заради тяхната присъща лудост. Случвало се е да позволя да ми правят неща, които не са ми приятни или ме карат да се срамувам.

Приемах това като тест – преценка на възможностите и границите ми, като да изпробваш реакциите си и поне да опиташ да надскочиш вътрешните ограничения. В такива ситуации мозъкът ми се настройва по друг начин – именно на честотата на необичайното усещане. Тогава настръхвам.