Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 69

Ема Томова

– Ученичката обича да ближе сладки близалки...

Лапнах цялата близалка, смукнах и бавно я издърпах от устните си. Плавно я мажех по устните си, после отворих уста и започнах да въртя езиче около нея.

– Ах, каква мръсница само! Я се завърти да те огледам, миличка...

Бавно се завъртях, кокетно и закачливо, подадох му дупе, малко се наведох напред.

– Охххх... малката ми мръсница тя... прекрасна...

Тогава се приближих към него, облизах близалката, разкрачих се и застанах на колене на леглото, с неговите крака между моите. Завъртях с ръка косата си, заигравайки с ученическата опашка, и отново лизнах бонбончето, като го гледах с невинен поглед. Ах, така ми се кефеше старият перверзник! Очите му искряха, приличаше на разгонен котарак, изгладнял и уловил вкусна мишка. Посегна към циците ми, ала го бутнах нежно...

– Гледай! – казах меко.

Лапнах близалката и започнах да галя гърдите си – да ги опипвам нежно и да стискам зърната. Мазнах едното си зърно с бонбона, завъртях по ареолата ми, а после направих същото и с другата. Станаха твърди и щръкнаха, кожата ми настръхна, въртях езиче по бонбончето. Наведох се напред и му подадох зърната си едно по едно – да оближе сладкото. Засмука ги, мръсникът, жадно, лакомо, усетих го, че трепереше. Изправих се назад и разтворих с ръка срамните си устни. Не спирах да го гледам.

– Виж сладкото ми клиторче как е набъбнало...

Той ме зяпаше. Това беше особен миг, в който се притесних малко за здравословното му състояние. Но си беше добре.

Продължих.

Докоснах с близалката клитора си. Беше толкова чувствен и нежен – едва допирах и изтръпваше. Лекичко го натиснах – близалката се плъзна и завъртях, поомазах срамните си устни.

– Харесва ли ти? – чаровно попитах.

– Страхотна си, миличка.

– Ммм...

Облизах – вкус на жена и на захар. Чудно съчетание. Отново погалих клитора си, след което тръгнах надолу и бонбончето застана на отвора на красивата ми роза.

– Да я пъхна ли вътре?

– Да... да...

– И ще ти дам да оближеш още.

– Да...

Речникът му беше обеднял.

Перверзната ми същност се усмихна дяволито. Натиснах клечката, кръглата близалка разшири отворчето ми и проникна...

– Охххх... – измърках кокетно.

Започнах да въртя, а бонбонът ме дразнеше отвътре – гъделичкащо и възбуждащо. Плавно имитирах чукане, пъхайки и вадейки. Извадих, наведох се напред, циците ми се докоснаха в корема му. Подадох му близалката. Той извади език и посегна да лизне, но аз рязко дръпнах назад.

– Малката ми кучка – засмя се той.

– Затвори устни – казах аз.

Омазах го по устата с близалката.

– Сега оближи.

Той облиза и едва тогава му дадох да посмуче.

– Ама че си сладка...

Бавно се дръпнах назад и хванах с ръка члена му. За мъж на неговата възраст беше много потентен и издръжлив. Облизах главичката му. Обичаше да му духам по определени начини – в началото ме насочваше, после знаех. Погледнах го и му го налапах. Беше така твърд и натопорчен от малката ученичка, че опъна устенцата ми и изпълни гърлото – навътре, навътре – извадих и мазно пуснах лигите по ташаците, размачках ги. Той стенеше. Изправих се. Сложих близалката на отворчето на главичката. Натиснах леко и дръпнах, после завъртях. Облизах цялата близалка.