Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 70

Ема Томова

– Ама че сладък кур...

Пак завъртях по главата, после плъзнах по ствола – нежно – стигнах до корема и върнах нагоре. И надолу – от долната страна – до слабо окосмените му топки. Наведох се и ги смукнах една по една, а след това езичето ми мина по пътя на близалката – почна от отворчето на главичката, като се заигра и го подразни, приплъзна се по хуя до корема и пак нагоре, докато се върна на ташаците. Старият мръсник беше замръзнал, курът му беше така здрав и надървен, целият беше скован.

– Умълчахте се нещо, господине – закачих го аз.

Той само ме гледаше и ми подаде гумата. Харесваше му до го покривам сама, с уста, никакви ръце. Разопаковах го, сложих го в устата си, наведох се и бутнах с езиче кондома – наденах го и бавно „обличах“ пениса – разгъваше се плавно. Готово.

Изправих се, разкрачих се върху него и бавно се приплъзвах надолу, за да прониква в котето ми. Много корав, корав до пръсване! Наистина твърдината му беше изключително осезаема, някак метално здрава, навяваше помисли в стил „ще ти разцепя путето, мила“. Чувствах как ме разпъва, как влагата ми го облива и…  поех го до дъно. Заклатих се, хванах си опашката, а с другата ръка засмуках пак близалката. Забързах, грубо го вкарвах в ученическата си путка, стенех и смучех бонбона.

– Добре ли те ебе ученичката, а?

– Чудна е...

Застинах и леко се надигнах, за да ме ебе той. Зашиба ме в бурно темпо, което побъркваше вагината ми и я караше да вибрира. Охках като кучка, той поспря, тогава аз застопорих бедрата си в него и се наденвах рязко, после няколко тласъка по-нежно, след което засилвах в мощно темпо. Оставих близалката, хванах ръцете му и се зашибах – вкарвах до дъно, усещах как ми го забива дълбоко, вадех и пак ме пронизваше. Разтекох се. Главата на кура ме натискаше отвътре. Стисках ръцете му и се шибах. Бях в моето измерение, което ме правеше най-щастлива. Вътре – дълбоко проникване, влага – навън. И пак, и пак, и пак. Ръмжах. Лепках. Той ме бутна и ме нагъзи.

– Малката ми ученичка тя... Колко мазна путка има... Ох...

Той опипваше путката ми, галеше я, пъхна пръста си – потъна с онзи шлюпващ звук. Изпъшках. Хвана задника ми и проникна в мен, бавно ми го вкарваше и изкарваше – наслаждаваше се на малката кучка, на златния шанс да му е в ръчичките. Курът му ме пробождаше, влизаше до дъно и се измъкваше, и всичко така ми носеше наслада, така ми действаше идеята да съм мъничка палавница – невинна и порочна. И да ме шиба много по-стар от мен – перверзията пълзеше в мозъка и тялото ми и ме напрягаше до крайности, до напрежение във всяка моя клетка. Отдавах се цялата – да ме прави каквото желае.

Дъртият бизнесмен хвана опашките ми и ме зачука така грубо, че започнах да викам. Разтрепери ме и залях члена му с мазен сок. Свивах се и се отпусках ритмично. Не можех да мръдна. Това ме влуди допълнително. Вагината ми стегна коравия пенис, притреперих, замръзнах и го пуснах, изръмжах и отново се вкочаних за миг, после пулсирах по-плавно, но плувнах в течностите на оргазма си. Обръщах очи. Дъртият му мръсник не спираше да ме пори, бях вече тотално разтворена – изпразнена и заляла го със сокове.