Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 60

Ема Томова

Дъждът ръсеше кожата ми сякаш нежни иглички.

Мони бе хванал косата ми, вече навлажнена, и затъваше до дъното на мократа ми пещера, неспирно пускаща влага. Наистина беше изумително прекрасно колко много влажност отделям.

Красавецът умело се възползваше от пластилиненото ми тяло, което сам превърна в топла отдадена сплав. Изведнъж спря и ме обърна – покорно паднах на колене и подадох устни, по които прокапа гъстата му сперма, сливаща се с дъждовните капки от небето.

Именно времето, морността във въздуха, задушността направиха това изживяване специално и незабравимо.

А сега да се върна на обещаната история…

Секс с четирима мъже

Опитът ми с повече мъже потвърждава идеята, че мъжете са винаги готови на сексуални приключения. Преминаваха през всякакви препятствия, за да си вземат дозата тръпка.

Признавам, в това отношение малко приличах на тях. Това положение на нещата беше добро за мен – иначе как щях да сбъдна толкова фантазии...

Една сутрин ми звънна стар приятел.

Бяхме правили тройка с него и негов познат, но от време на време ме закачаше да ме запознае с някакъв друг. Канеше ме – и то само след няколко часа. Имаше изненада обаче: освен неговия приятел, имало и още не един, а двама. Опитвах да асимилирам бързо, да осмисля и преценя.

– Е, ще се справиш ли? – попита ме той.

– Мисля, че ще се справя – усмихнах се аз, като направо изтръпвах, защото така ненадейно и спонтанно се сбъдваше поредно мое желание – да бъда с повече от трима мъже наведнъж.

Явно, когато те вълнуват някакви неща, когато вриш и кипиш в нещо, когато същността ти е затънала в дадена посока, то някак “Вселената ти отвръща“ като ти праща събития, хора и знаци, работещи в твоя полза. Надали всеки от нас не се е сблъсквал с такава ситуация и не си е казал: „Добре, че стана еди-какво си… Добре, че срещнах еди-кой си…“ – сякаш нещо му е съдействало, за да получи помощ в точния момент. Всичко – ние, животът, природата, Космосът… – представлява една огромна смесица енергии, които си взаимодействат по различни начини.

Може да звучи елементарно, че пренасям споменатата съдбоносност в темата секс. Не твърдя, че всеки е длъжен да се съгласява, нито изисквам всеки да ме разбира, харесва или аплодира.

След телефонния разговор набързо нагласих работния си план за деня и се метнах на едно такси. Стигнах до апартамента за около 20 минути, моят приятел ме чакаше. Слязох от едната страна на платното и пресякох. Бях с къси черни елегантни панталонки, с впито в тялото ми потниче в син цвят и на високи токчета.

Повървяхме малко до входа и се качихме в страхотен апартамент. Симпатичният домакин ни посрещна с прегракнал глас – тук купонът не беше стихвал цяла нощ. Докато се събувах, зад мен изскочи друг млад мъж, по хавлия, леко мургав и мокър от банята. Поздравих го засмяна, той едва отвърна. Тези сладури бяха дивели доста.

Аз идвах като някакъв шантав контраст – свежа, възбудена, пълна с енергия, нетърпелива и любопитна.