Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 59

Ема Томова

Той се наведе и опипа властно бедрата ми, галеше с ръце чорапките ми и пъшкаше. Примрях от възбуда и му се отдадох. Езикът му проникна в котето ми, което обилно потече. Той лижеше и пиеше, аз стенех и го стисках по косата, като го бутах навътре – да завре езика си надълбоко и да ме излиже отвътре. Усетих как грапавият и напорист език лижеше жадно и ненаситно, въртеше в кръг отвътре…

Нежна шкурка.

Той отпусна седалката назад, аз опитах да се разкрача още, но не можех добре от теснотията в колата. Мони така ме натискаше, че краката ми се притискаха силно във вратата и скоростния лост, взе да ме боли. Изправи се и започна бясно да ме целува. Опираше ме в седалката и ме задушаваше.

Усещах миризмата и вкуса на влагалищните ми сокове, разливащи се в устата ми, все едно лижех себе си – несравнимо ухание на женскост, на нагон. Бутнах Мони, защото нямах въздух – той се дръпна – усещах, че ме гледаше в тъмното, дишаше тежко в лицето ми.

– Искам да ти го набия дълбоко... Искам да стенеш като кучка и да ми изсмучеш ташаците... – изстена той полугласно.

Аз само пъшках в захлас, подвластна на думите му.

Стиснах го за раменете и го отблъснах – да седне на седалката до мен. Смъкнах дънките и слиповете му, за да мога да поема сочния чеп, корав и готов. Разнасях соковете от гърлото си, стиснах гладките му топки и захапах нежно едната. Мони пъшкаше.

Не издържах – трябваше да си набия тази твърдина докрай. Влязох в онази фаза, дивашко-стихийната, в която нищо не можеше да ме спре. Поизправих се, прескочих към него и го възседнах.

Краката ми опираха във вратата и скоростния лост, но нямаше значение. Разкрачих се.

Хванах го за врата здраво (дишаше тежко) и поставих коравия чеп на отвора ми. Задържах така и сама се дразнех… Опрях само леко главичката и завъртях наляво-надясно, в кръг – да ме усети чувствителната глава, да я омажа хубаво. Плувах в мъзга, миришеше на мъзга (каква мръсна стара дума!).

Мони подивя също – хвана задника ми и ме блъсна рязко и грубо напред. Потъна надълбоко в недрата ми, разцепи ги нежно, соковете шлюпкаха. Звук, от който определено можеш да загубиш контрол и да станеш животно.

Усещах как ще прелея, не – как ще гръмна като раздрусано шампанско. Едрият кур ме раздразни до треперене и пулсациите завладяха отворите ми, застенах като кучка и го одрах по врата. Бях потна и се задушавах, а тялото ми трептеше още когато той ме избута и отвори вратата. Вдишах с радост, все едно съм водолаз с развалена кислородна бутилка. Ситни капчици дъжд обляха кожата ми – настръхнах от усещането природата да се слива с мен, да ми дава вода, когато аз самата отделям течности.

Краката ми бяха омекнали, още потръпвах от оргазма, но Мони изобщо не се бави. Излезе бързо, властно ме наведе напред и трябваше да опра лакти на седалката.

Рязко вдигна полата ми, заметна я на гърба; бедрата ми се оголиха, а котенцето ми беше абсолютно подадено и очакващо. Прониза ме до дъно и бурно ме зашиба. Ако не ми стискаше дупето, вероятно бих паднала от свръхвъзбудата си.