Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 62

Ема Томова

Два щръкнали хуя застанаха от двете ми страни, аз поех единия и затърках другия, после обратно. Едва успявах да поема дъх. Не можех да мръдна, чукаха ме и облизвах пенисите – пожелах да бъда принудена да се отдам. Четиримата действаха едновременно, всеки по различен начин. Мургавият ме натисна и започна да чука гърлото ми. Беше малко по-брутален и ме давеше. Започна да ми драска пак на едно място, навътре в гърлото. Отместих уста и се изплюх, погледнах го в очите и продължих да му духам, членът му беше здрав и хубав. Поизправихме се, за да сменим местата си.

Имаше зацапване от задника ми.

Върху бедрото на мургавия капна кафява рядка течност, явно остатък от клизмата ми. Погледнаха петното и се усмихнаха. Аз малко се сконфузих, но те съвсем не – даже се изкефиха на това. Един вид бяха „разцепили“ дупето на мръсницата и това им даваше задоволство, галеше егото им.

Отидох да се измия със странното усещане между срам и безсрамие. (Същото чувство изпитах и когато повърнах от дълбоко гърло – мъжът се усмихна доволно, очите му издаваха наслада, а аз се срамувах. Заяви, че който е изцапал, той ще си чисти. Аз отидох в банята, взех парцал и започнах унизителното чистене – на четири крака на пода, като същинска прислужница. Той ме наблюдаваше с удоволствие, а аз останах изненадана от сблъсъка на срама ми с неговото удоволствие.)

Пъхнах се в огромната душ кабина, а мургавичкият изненадващо влезе зад мен. Опипа ме, плъзна ръце по задника ми. След това взе едно тумбесто шишенце душ гел и преди да съумея да реагирам, ми го навря във вагината. То се плъзна леко и потъна навътре. Бях в състояние на свръхвъзбуда. Вдишах шумно струя въздух, а той започна да го движи нагоре и надолу.

Шантаво.

Обожавах такива щури сладури, които могат да провидят еротика във всичко, във всеки предмет. Той ме изкъпа с ухаещ лосион и се върнахме при другите. Клекнах и повиках чеповете към устата си.

Четири надървени броя, смучех ги напористо, смело, настървено, жадно – един по един, стараех се да няма пренебрегнати. Така обичах да плюя на твърдата мъжкост – слюнката ми беше своеобразна форма на благодарност и уважение, като преклонение пред фалоса, който обожавах и от който имах силна нужда.

Мургавият пак ме хвана и ми го вкара до гърлото с пет-шест тласъка (постоянно го правеше!), аз се задавих, но плюх и продължих с втория, на моя човек. Той пъшкаше, буташе твърдината си, даваше ми го, натискаше гърлото ми и ме командваше да плюя и да го гледам в очите – отдолу, клекнала като мръсна курва, с щръкнали срамни устни...  Изправих се, бутнах го да седне, намазахме с лубрикант и сама седнах с гръб към него, вкарвайки си го леко отзад.

Отроних тежко стенание.

Разтвори ме, опъна стените ми и аз започнах да подскачам нежно върху пениса. Тогава той ме хвана за бедрата, повдигна ме и „подаде“ путката ми на домакина. Натисна ме отгоре, аз още повече натиснах задния, „сплескаха“ ме в двойно проникване. Мургавият пък го навря в устата ми, напористо и грубо, както обикновено. Аз ръмжах, защото нямах празен отвор и звуците ми наподобяваха дори мучене.