Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 58

Ема Томова

А ако ми говореше колко ме обича и как ще ми го вкара, съвсем се подмокрях. Мони обожаваше соковете ми – лижеше ги, изпиваше ги, смучеше ме отдолу, пак се омазнявах от неспирния му език и той ме облизваше още по-жадно. Обикновено минавахме задръстванията в центъра, като през цялото време ме докосваше, галеше или мачкаше...

Хващах ръката му и я поставях на гърдите си. Или сама я плъзвах към котето си, разтваряйки бедра и отдавайки се на усещанията. Или поставях ръката му за малко върху гърдите си, после я прокарвах по шията и засмуквах средния му пръст.

Мони ми пишеше, че иска да се повозим след работа. Съгласих се, разбира се. Чакаше ме на шумния булевард, където се пъхнах в колата му. Беше станало съвсем задушно, морно и мокро.

И  твърде възбуждащо.

Времето ми навяваше порочни мисли, някак ме лъхаше на влага и похот и ме настройваше да отдам тялото си. Идеално беше, че се разбрахме с Мони, защото настроението и нагласата вътре в мен идеално съвпадаха с уханието и провокацията на задушната вечер.

Затворих вратата на колата, метнах назад чадърчето и се усмихнах на красавеца. Той ме гледаше с очите си, приличащи на въглени – рязко хвана главата ми и ме притисна, пъхна езика си в устните ми – жадна целувка за здрасти. Завъртях езичето си в неговия ритъм, измърках като коте.

– Ужасно те искам

– Мммм, така ли? – усмихнах му се.

Точно така.

Изключи аварийките и тръгнахме. След малко спряхме на светофара, а той плъзна ръка по бедрото ми, силно го стисна и продължи нагоре. Бях със силиконови чорапи, той ги напипа и изкоментира:

– Оооох... мръсница такава...

Говоренето му още повече ми подейства.

Мони шофираше, но аз му дърпах ръката в удобните моменти и я поставях между краката си, бях вече много влажна и топла.

Той ме стрелкаше с огнените си очи.

На поредния светофар пипнах твърдината му – беше голям, на топка, под дънките. Разкопчах ги бавно. Пенисът, леко надигнал се, но още нетвърд,  изпадна в ръцете ми. Аз го хванах и се наведох. Нежно облизах главичката му.

Мони изохка. Коли свиркаха.

Беше тъмно и никой не ме виждаше.

Аз изстенах и го помолих да отвори – беше ми задушно, възбудено и щях да гръмна. Той бутна главата ми надолу и аз налапах главичката, хванах члена в ръка и го обгръщах с устните си, движейки се нагоре-надолу. Беше от едрите, просто чудесен. Усетих сокчето му в устата си – сълзеше от възбуда, а аз го стиснах леко и го налапах целия. Надърви се. Опъна се в ръцете ми, стана корав и сочен. Аз не спирах да го смуча, да го обтривам с ръце и да го омазвам с течности от гърлото ми. Налапах го дълбоко, натиснах, издърпах нагоре и се изплюх нежно. Стана мокър и мазен, търках го и лижех главичката.

– Поспри, че ще ме изпразниш...

Аз се надигнах и се облегнах на седалката.

Наближавахме моя район. Но Мони сви на друго място.

– Къде отиваме? – попитах аз.

– Ще видиш.

Мръсник.

Минахме покрай един блок, по едни малки улички, и се озовахме на едно пусто място. Аз го знаех, но не се бях сетила. Мони спря, изгаси колата, стана тъмно, горещо и влудяващо.