Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 61

Ема Томова

Влязох за душ и след това отидох в хола. На огромното сепаре бяха вече и четиримата: мургавият по хавлия, домакинът с къси панталони и разкопчана риза, моят човек и четвъртият, облечен. Само последния не бях видяла досега, защото той буквално дремеше на канапето.

Аз се разсмях.

Моят човек ме сложи да седна и дръпна хавлията ми, останах голичка и още мокра от душа. Вкара език в устата ми и започна нежно да ме целува и да гали лицето ми. Другите гледаха и се суетяха наоколо. Целувките спряха и ми подаде пениса си. Махнах с ръка на мургавия – той веднага дойде и ми даде и неговия – тънък, дълъг, с нормална глава и малки тестиси. Докато ги смучех, погледнах дремещия и му се усмихнах, той се поразсъни и също ми се засмя. Сякаш двама ми бяха малко, но курвата в мен се отключи – знаейки, че има още, нямаше как да спра и да не бъда ненаситна. Кипях от желание и енергия.

– Няма ли да дойдеш насам?

– Мхм, ей сега – измърка сънено той.

Четвъртият се въртеше насам-натам, полугол и полунадървен.

– Липсва ми един... – засмях се аз. – Сладури, може да ме ползвате както искате.

– То май ти нас ще ебеш, а не ние теб – захили се моят човек.

Всички се засмяхме.

Облизах члена на приятеля ми, зацелувах и този до него и търках свободния трети пенис. Беше тънък и дълъг, но набъбна в устата ми – мъжки ръце хванаха главата ми и номер три започна да натиска гърлото ми. Задавих се и плюх на нахалния чеп, ала пак го засмуках. Притисна ме за косата и силно чукаше тясното ми гърло, дори ме заболя и почна да ме драска. Мръднах, изплюх се и викнах домакина да дойде зад мен – седна на облегалката на канапето и навря пръсти във вагината ми. Изстенах и започнах да целувам гордостта на този, дето дремеше досега. Наистина си беше гордост – имаше дебел пенис. Признавам, че ме грабна, беше доста сладък – не беше свръхотракан и нахален като мургавия, а леко се смущаваше и това беше чаровно.

Устата ми потърси хубавия му член. Изплюх се и размазах, галех го с чувство и погледнах другите, които ме чакаха натопорчени. Задният вкарваше пръсти в мен.

Многостранната игра, голямото количество мъжки пениси, пръсти, езици, чифтовете очи, които ме съзерцаваха жадно – чувствах се като актриса, като играеща кукла на театралната сцена и още по-важното: това беше истинското ми АЗ, това беше моето представление, моето амплоа. Плувах в свои води. Просто знаех, че в тази ситуация съм най-добра – сякаш феноменалното случване на сношението и неговите най-различни вариации са създадени специално за мен или като че ли произлизаха от мен, от най-дълбоките недра на моята същност. Усещането да си себе си и да си извън себе си – едновременно – ме владееше напълно.

Розичката ми беше набъбнала и чакаща.

Дупето ми получи пръст, омазан с лубрикант, и бях леко разтворена отзад. Разкрачих се и седнах върху нечий пенис, а анусът ми поддаваше на натиска и се разширяваше. Не ми пукаше кой къде е, важното беше да ме запълват и да не мога да дишам от телата им. Исках мъжката им власт да ме задушава.

Застенах, движейки се нагоре-надолу, а пенисът в дупето ми вече правеше същото – до дъно. Полудявах от двойното разтваряне. Това си беше сбъдване на онези мои развратни мечти, в които бях разцепвана от ебане не от конкретни хора, а от идеята за мъжкостта – първична, животински гладна за тялото ми, консумираща ме хищнически.