Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 57

Ема Томова

– Хайде да те заведа в банята...

Две ръце ме привдигнаха и ме поведоха към банята. Бяха ми обути джапанки и един от мъжете ме настани под душа – чух водата. Не мърдах, а той започна да ме къпе – помирисах хубав аромат на плодове, мъжките ръце обтриваха кожата ми и отмиваха спермата. Повдигна внимателно косата ми и изми гърба ми, после душът обля срамните ми устни, а мъжът ме галеше там. Бяха доста подпухнали. Нарочно не питах за име – все едно кой беше, неизвестното ми беше по-интригуващо. Не си казахме и дума.

Обви ме с хавлията и излязохме. Пихме. Хилехме се.

Нищо не виждах, но ми беше все едно – като че се знаехме от години.

Сексът сближава рязко и бързо.

Гушкаха ме един през друг.

Тишо се хвалеше с мен. Той и Краси трябваше да си тръгват, но Коко ме спря – хвана ме за ръката и не ме пускаше. Започна да ме моли да не бързам, да остана още. Аз не бързах.

Говорихме си много, за какво ли не. Пипахме се, целувахме се, надървих го, чукахме се. Заведе ме в банята и ме накара да клекна. Изпишка се върху мен – топлата струйка обливаше циците ми. Попита ме дали съм опитвала на вкус.

Не.

Някак доста лесно ме предразположи да опитам от неговата урина – само лизнах, почти без вкус, като вода, леко солена. След банята пак пихме и разговаряхме, лиза ме, духах му, изчука ме в задника, отново душ и си тръгнах.

Изпрати ме до асансьора и там махнах шала. Изглеждах зле, но се чувствах повече от щастлива.

По пътя на логиката сега трябва да разкажа за секса ми с четирима мъже. Да прибавям по един мъж повече беше силна провокация за мен и ставаше все по-интересно.

Но преди това искам да опиша едно малко сладко приключение в кола. Нищо необичайно – кой ли не е правил това? – но на мен особено ми въздейства и се откроява като спомен.

Заради дъжда.

Секс и дъжд.

Влага навън, влага отвътре.

Слушането на дъждовните капки винаги ме е карало да се чувствам различно. Понякога, когато валеше, лягах на спалнята и се наслаждавах на звуците от изливащата се вода.

Може би няма по-подходящо време за секс – задушността ме предразполагаше по несравним начин. И затова този спомен е навеки запечатан в мен...

В кола, под дъжда

Гледах смрачаващото се небе през прозореца на офиса. Облаците пробягваха, тласкани от вятъра, оставяйки странни форми след себе си. Светкавица блесна високо над мен. Последва гръм, който накара сърцето ми да се разтупти. Зяпах природната стихия като хипнотизирана.

Сигналът за есемес ме откъсна от магията навън. Беше Мони. Мъж „испански тип“ – висок, атлетичен, мургав, с черни очи и много страст. Направо красавец, от типа, по който рядко си падам. Разбира се, вероятно всяка жена би била горда от неговото внимание.

Аз получавах не само вниманието му, но и цялата му любов, внимание, че и вярност. Това не ми хареса, ставаше прекалено бързо, а и тогава нямах нужда от един-единствен мъж.

Често ме взимаше от работа и ме караше до нас. Протягаше ръка и ме опипваше по бедрата и между тях, а аз нямах нищо против. Започваше още със сядането ми на седалката до него. Понякога ме пипаше бавно и нежно, друг път направо ме стискаше грубо и нахално. Когато пръстите му достигнеха розата ми, винаги срещаха влага.