Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 51

Ема Томова

Когато някой изрича неудобна истина, то най-лесно е да му се запуши устата.  Но колкото и опити да са правени в световен мащаб да се стъпче женската сила, това никога не се е случвало пълноценно.

За щастие.

Самите мъже знаят това и рано или късно опират до женското знание – за света, за хората, за стойностното, за дълбокото, за живота изобщо.

Женските създания ме вълнуваха. Обичах да гледам, да общувам, да съм интимно близка с жени. Винаги беше по-хубаво за мен да почувствам другата, да „вляза“ в нейната чувственост и да се слеят усещанията ни, да се прилепим като две същества, близки по природата си.

Имаше две жени, с които ми беше извънредно приятно – те се отличаваха от другите. Имаше и две прикрити проститутки, с които бях ходила „на повикване“, т.е. те ме викаха няколко пъти за тройка с мъж.

За мен това беше ужасно провокативен сюжет.

Работата е там, че от трите такива „сеанса“ мъжете останаха толкова очаровани от мен, че искаха личен контакт, а това никак не беше изгодно за жените, които разчитаха на доходи от дейността. Нещата бързо приключиха на това ниво, а и аз никога не съжалих, че съм го направила.

Но нека хронологически се върна малко назад, когато търсех нови сюжети и опитах...

Секс с вързани очи и трима мъже

Мъжете са толкова любопитни, похотливи и искащи!

Побъркваха се от палави жени – да ги пипат, галят, целуват... Да ги чукат, да опитат всичко, да пробват всичките им отвори... Да си играят с тях, да им сервират изненади... Да се изфукат пред приятелите си...

Някои мъже обаче не даваха „своето“ и не биха споделили жената с друг мъж. С удоволствие са готови да има още една жена, но мъж – не.

Прословут балкански синдром.

Други мъже обаче нямаха против да споделят жената – хем се хвалеха с нея, хем изпитваха наслада от нейното двойно, тройно, четворно (и т.н.) удоволствие. Такива „ударни“ дози съм получавала много пъти.

Както казах, сексът – в неговите типични прояви – беше станал толкова познат, че в мен се появяваха все по-нови желания.

Имах нужда постоянно да изненадвам самата себе си. Богатото ми въображение понякога ми поднасяше изненади. Хрумваха ми ненадейно, на неочаквани места – искрено ме смущаваха като по-малка и ме забавляваха по-късно.

Например: возя се в метрото, пълно е, има доста мъже. В мозъка ми нахлува идеята как те се приближават, вдигат ме от мястото ми, започват да ме пипат, притискат, мачкат, разсъбличат. Атакувана съм от всички страни – дори губя представа за посоките и лицата. Просто има ръце, пръсти, езици, устни, миризми...

Често фантазирам така – с неясни очертания, без конкретика, само чувствам гъсто сплъстен букет емоции, отключващи перверзията ми. Толкова ме възбуждат мъжагите в метрото, че губя нормалността си и се отдавам, а те ми връзват ръцете на лостовете. Увисвам. Започват да ме опипват и да проникват един по един, после и по повече от един едновременно... Всичко се превръща в една обща похотлива сплав, замирисва на влажни органи, хората по седалките гледат като разгонени животни...