Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 49

Ема Томова

Ръката му се плъзна по бедрото ми, аз почти подскочих, но го успокоих, че няма проблем. Така се вълнувах и разкъсвах между редно и нередно, че когато той погали топлото място между бедрата ми, звучно простенах. Надигнах дупе, за да може той да смъкне чоропогащника. Под него имах силиконови чорапки – макар и да бе студено, обичах да съм еротично облечена. Той започна да гали бедрата ми. Бавно повдигна роклята. Клекна между краката ми и завря глава там – отмести настрани бикините и езикът му потъна... Изпъшках...

Филмчето започваше, другите зрители гледаха, а в тихите моменти внимавах да не стена. Лижеше ме лакомо, мазнотията се чувстваше осезаемо.

Надигнах задничето си и ръцете му смъкнаха дантелените гащички. Разтварях бедра, доколкото можех. Притворих очи и тихо пъшках, възбудата се сливаше с гръмките звуци на филма, тъмнината прикриваше деянията на мъжа, паднал на колене пред женското мокро цвете, жадно пиещ соковете му. Знаех колко съм сладка на вкус и се опиянявах да съзнавам колко власт притежаваше моята роза – мъжете я нападаха като омагьосани. И този сладур попадна в мрежите ми – усещах с каква страст ме лижеше, езикът му засмукваше срамните устни, после клитора, пъхваше се вътре, докато отдолу не се получи една обилна мацаница, която сякаш го настървяваше още повече.

Той стана напорист – натискаше ме все повече, направо се заковах в седалката, а краката ми се опираха в страничните дръжки до болка. Изведнъж се отдръпна и подгизналата ми цепка беше пронизана от пръстите му.

Влудяващо.

Изпъшках, спомних си къде съм и се огледах, но филмчето си течеше и по нищо не разбрах, че някой ме е чул. Тогава пичът ме дръпна, обърна ме и ме нагъзи на седалката. Моето тяло беше пластелинно меко, отдадено и готово. Ако той забиеше кура си в цепката ми, то бих била безсилна да му се противя, независимо от уговорката ни.

Пръстите му нахлуваха внезапно, дръзко и бързо – ръмжах тихо, гледайки в посока на публиката. Само един поглед към нас по време на по-светлите сцени и щяха да ни видят. Вероятно това ме влудяваше, независимо от ужасната алтернатива да бъда видяна от деца. Очевидно беше така, защото бях станала толкова мокра и разтворена, че той ме чукаше свободно с четири пръста. Коленете ми се подгъваха, очите ми се обръщаха, вагината ми пулсираше и обливаше пръстите му с мазна течност. В един момент сякаш дори загубих съзнание – толкова неочаквано взривяващо стана!

Той ме подхвана и ме бутна на колене. Това винаги ми въздействаше и ми напомняше каква мръсна курва мога да бъда.

Седна.

Разкопчах панталона му, а отдолу ме чакаше готова твърдост, която започнах да смуча. Поредната изненада – дебел, сочен, от прекрасните мъжки гордости.  Сладурът натискаше главата ми и ме принуди да духам както той поиска. Подчинявах се и отдавах гърлото си, едва не повърнах.

Очите ми се насълзиха. Той ми позволи да вдишам и наново започна.

Спермата нахлу директно в гърлото ми, той ме притисна да не мърдам, хващайки главата ми отзад и натискайки към себе си. Наложи се да изгълтам всичко. Сладка беше и доста като количество, но послушно я глътнах цялата. Това беше доста агресивно, но, така или иначе, предпочитах да гълтам насила, по принуда. Така се чувствах истински покорена, малко насилена, но получила нужното, а мъжът – още повече. Сама рядко правех точно това, харесваше ми да го изискват от мен или да ме помолят, а не доброволно да го предложа. Двамата седнахме на седалките и успокоихме дишането си.