Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 41

Ема Томова

Мартин ме обърна към себе си, хвана ме за кръста и ме повдигна, сложи ме да седна на мрамора под прозореца. Зад мен се разстилаше столицата. Разтвори краката ми, приближи се напред, прилепихме се един в друг, а езиците ни се сляха в разкошна целувка. Завърташе езичето ми в своя език, после пак, в същия кръг, а аз го обгръщах с крака и го придърпвах към себе си. Откъсна се, плъзна устни по шията, по деколтето и с ръка дръпна потничето ми. Гърдите ми изскочиха напред – едри, щръкнали, с уголемени твърди зърна. Той засмука едното, после и другото, аз само стенех тихо. Издърпа дрехата ми нагоре и разкопча сутиена. Бюстът ми изпадна, настръхнал, а той пак замачка и зацелува там.

– Страхотни... Искам кура си между тях...

Свали ме от прозореца, паднах на колене като покорна курва. Разкопча сам дънките си и свали боксерките. Пенисът падна пред лицето ми.

– Имаш красиво лице – невинно и перверзно едновременно. Ще го лапаш ли, мръсницо?

– Да... – едва измърках и налапах главичката на още мекия чеп.

Беше не много голям размер, нормален на вид, без изпъкналости или наклони. Започнах да го облизвам нежно и да гледам Марти в очите. Те светеха с особен блясък. Навлажних го добре, хванах с ръка и го смукнах навътре,  събрах слюнка и се изплюх. Забързах, а той ме гледаше перверзно примижал. Стана корав, засмуках го бавно – навътре, навътре – влезе целият, ташаците се пристиснаха в брадичката ми, натиснах гърлото, извадих, плюх звучно и пак затърках. Хубаво нахълтваше в гърлото ми, някак меко и плавно.

Мартин потрепваше целия, хвана ме и ме изправи. Бутна ме на четири крака и ме накара да се пипам. Подчиних се и погалих розичката си. Той издаваше доволни звуци от гледката. Заповяда да не спирам да се опипвам.

– Ох... ще ми го вкараш ли най-сетне? – вече питах и говорех по-смело.

– Да... сега...

Разтърках си клиторчето в голямото напрежение на очакването.

Ала нищо не последва поне минута. А една минута може да бъде твърде дълъг период.

Мълчание.

Ама как ме дразнеше!

– Хайде де...

– Помоли ми се.

Долен прекрасен перверзник.

– Моля те...

– Не те чух?!...

Искаше малката кучка да го моли!

Да се унижи и да измолва да бъде наебана...

– Моля те... моля те... моля те... Толкова съм мокра и жадна за кура ти... Искам да ми го вкараш...

Мартин приближи. Стисна задника ми, плясна го силно и започна да ме поклаща леко напред и назад, но не усещах запълването – само имитираше чукане…

...за да ме влуди…

– Моля те... изчукай ме...

Не издържах... побъркващо… поклащах се сама... усещах, че се разтичам... Разтрепервах се от чакане и от напрежение. Отново го замолих, но млъкнах, само стенех нагъзена и свръхвъзбудена.

Все едно се примирявах със съдбата си на незаслужила секс мръсница.

Наказана.

Тогава той се смили.

Грубо ме прониза – рязко, животински, до дъно.

Изкрещях.

Изненада, болка и удоволствие.

Подскочих напред.

Той ме хвана за задника, дръпна ме рязко назад, пак ми го наби до край, пак извиках, а Марти хвана раменете ми и започна да ме шиба. Не можех да мърдам, а това ме влуди още повече и звуците ми бяха красноречиви.