Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 40

Ема Томова

Мъжете не са виновни за това. Категорията вина изобщо няма място тук. Все пак, когато насреща ти е така гъвкаво, сложно и хлъзгаво създание като жената, нормално е да се наложи да бъде използвана хитрост.

С  Мартин имахме среща на „Витошка“.

Когато ме видя, просто спря и със светнал поглед каза само „Уау!“. Бъбрейки си, се ориентирахме към близък голям хотел.

Така се прави!

Харесваш някого, привлича те, доверяваш му се и действаш.

Понякога старо познанство завършва с грозни разпри, разочарования и простотии, друг път кратко общуване дава толкова силни емоции и тръпка, че те зарежда и сякаш компенсира минали негативи.

Бях ли убедена, че ще правя нещо – правех го. Тогава отново бях в етап, в който имах остра нужда от емоции, копнеех за тръпка, за чукане, за различни предизвикателства, за нови неща. Мартин беше идеален за това – аз също бях започнала да надушвам безпогрешно мръсниците. С времето този усет се разви толкова добре, че за кратко вече знаех всичко, което ми е нужно, за един мъж.

Отбихме се в един магазин и той взе водка, сок и шоколади. Влязохме в хотела, той плати и отидохме към асансьорите. Чакахме и се смеехме.

Когато влязохме в кабинката, той ме стисна, завъртя ме с гръб към него и започна да ме пипа. Мачкаше ме силно, а аз пъшках тихо. Знаеше колко зверски се възбуждам като ме нападнат в гръб.

Асансьорът обаче спря, преди да се случи нещо повече. Бързо влязохме в стаята. Марти ме заведе до прозореца и дръпна завесата.

Пред очите ми се ширна страхотната гледка на София от много високо! Той ми подаде питие и отпих почти наведнъж няколко глътки, от което бързо ми стана топло и малко замаяно.

Марти ме остави за кратко да съзерцавам. Но само усещането да е зад мен ме караше да настръхвам. Почака още, за да натегне очакването, и се приближи... Застана плътно зад мен – усещах тялото му, топлината му.

Отмести косата ми и нежно целуна шията ми. Застинах, кожата ми настръхна – сякаш хиляди мравки запълзяха по тялото ми, чак коремчето ми се сви от вълнуващото усещане да гледам нещо хубаво и да ме възбуждат така чувствено.

Мартин плъзна ръка по гърдите ми, аз отроних тежка въздишка, а той ме притисна още по-силно към себе си, леко ме наклони напред и обхвана с две ръце деколтето ми. Докосваше гърдите ми с финес и желание, не спираше да се бута в дупето ми, да се поклаща зад мен и да целува ушенцата – първо едното, после отмяташе косата и близваше другото.

Стоях нажежена и замръзнала едновременно, сякаш щях да експлоадирам. Ушите, шията и някои места по гърба ми бяха силно ерогенни зони, стимулацията там ме влудяваше и наистина настръхвах неконтролируемо.

Започвах да пропъшквам по-звучно, а простенах, когато ме погали между бедрата – през дрехите, но беше като ток, по-въздействащо от докосването на голо. Ръцете му пипаха страстно, прокарваше пръсти по косата, по лицето, по шията, по коремчето, между краката... Напрежението в мен нарастваше, възбудата кипеше отвътре, ставах силно раздразнена и можех единствено да се разтварям за него.