Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 43

Ема Томова

Ето че отново опираме до подхода.

Има жени, които никога не биха опитали нещо, но има и такива, които ще го направят – трудно или не толкова. Просто трябваше да се общува – да се говори, да се тестват реакциите, да се провокира жената и особено важно – да й се покаже, че е хубаво и не е срамно.

Само да можеха да влязат мъжете в мозъка ни!

След първоначалния шок биха разбрали как жените копнеят да бъдат изнасилени, подчинени, грубо чукани, нежно галени... Как желаят да са принцеси и долни курви – и това едновременно!

Не мога да говоря от името на всички жени, разбира се. Но аз тайничко копнеех да бъда обожавана като кралица, но и брутално чукана – употребена като долна курва. Да връхлитат еднакво силно в мозъка и в тялото ми. Просто си падах по съчетанията.

Жълтата топла течност заля Марти – пишках и се усмихвах.

Не изпитвах някакво голямо удоволствие, но не ми беше неприятно.

Сега кой беше Господарят, а?

Той се кефеше, гледаше ме отдолу и размазваше урината по гърдите си. Заливах го с вътрешните си течности – давах му нещо, което извира от мен. Интерпретативно погледнато, би могло да се сравни със сперма, изпражнения, менструация... Даваш на някого част от себе си, а този някой е щастлив от проявената благосклонност, от допускането и от близостта.

Излязохме от банята и легнахме на леглото.

Пихме. Ужасно ми се доспа, но нямах намерение да пилея в сън страхотните мигове.

В стремеж да се разсъня съзрях бутилката от водка. Хрумна ми нещо.

– Седни на фотьойла.

– Ммммм – измърка той.

Настани се, а аз взех бутилката. Налапах гърлото и започнах да имитирам правене на свирка.

– Лудетина – каза той с усмивка.

Погледнах го и продължих да си играя с шишето – изплюх се, за да стане съвсем мазно. След това се разкрачих и поставих гърлото на бутилката до срамните си устни.

Правех бавни въртеливи движения, дразнех си долните устнички и леко погалвах клиторчето. Изстенах и го погледнах. Мартин ме наблюдаваше внимателно през дима, виещ се от цигарата му. Обстановката беше много особена – в стаята лъхаше на разврат, на ебане, сблъскваха се различни миризми.

Винаги ме побъркваха подобни обстановки (копнеех за публика от поне седем мъже, на които да правя мръснишко шоу...).

Твърдината на бутилката ми харесваше.

Отдолу бях подмокрена и лигава, не спирах да се дразня и да пъшкам, с една ръка притисках зърната си – втвърдих едното, после другото. Въртях влажен пръст по тях,  после по ареолата, чиито пъпчици щръкваха, а кожата ми настръхваше.

– Страхотна си... Не спирай – насърчаваше ме Мартин.

Гърдите ми съвсем се възбудиха – много красиви ставаха така, с набъбнала кожа, с тъмни кръгове и стърчащи изпъкнали твърди зърна. Поставих бутилката на леглото, разтворих подутите си срамни устни и много бавно започнах да напъхвам твърдото шише.

Прониквах...

Гърлото потъна в отвора ми, изпъшках, а моят развратен зрител ме зяпаше и пипаше пениса си. Мачках си циците и движех дупе напред и назад – бутилката влизаше и излизаше.

Възбудих се силно. Омазних шишето. Засилих темпото. Звучно охкане огласи стаята – стигнах дебелата част на бутилката.