Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 39

Ема Томова

Останахме в прекрасни приятелски отношения.

Човек не знае какво го очаква утре...

Влеченията ми не стихваха, но се променях. Имах нужда да разнообразявам, да опитвам нови тръпки, да експериментирам и да опознавам себе си. Все повече ме примамваше различното случване в секса. Започнаха да ме съблазняват по-странните игри. Изпитвах потребност да бъда „грабвана“ по нетрадиционен начин, да бъда истински провокирана, изненадвана, а дори може би – стресирана.

И тогава се запознах с Мартин.

Ужасно перверзен мозък.

Ако първият развратник беше типичен плейбой, който просто чукаше жените наред, то тук ставаше дума за нещо съвсем различно; за необичайните сексуални хрумвания в съзнанието, за онази способност на въображението, която надскачаше рамките на всякакви стереотипи.

Мъже с такова мислене се срещаха рядко.

Марти имаше ужасно гъвкав ум и притежаваше рядко срещана перверзност. Раждаше фантазии, които истински ме провокираха – той беше от онези мъже в живота ми, които разбъркваха и стряскаха мозъка ми, накара ме да разбера колко глупаво нещо са предразсъдъците.

Чрез него проумях, че развратът не е за всекиго.

Особено на наша почва.

Несъмнено фалшивите представи за морал са нанесли непоправими щети върху психиката на хиляди хора, като същевременно са деформирали доста от така наречената ценностна система на поколения българи. А това има директна връзка и отражение върху сексуалността ни.

Патриархалният модел, за който вече стана дума, е важна тема, базисна за нашите географски ширини. Бил е необходим, съхраняващ, спасителен в даден минал момент и е ценно да се разглежда именно в контекста на времето и целите си.

Предаването на ценности от родители на деца е неизбежно, както и сблъсъците с новото, с промените в света. Проблематично е, когато моралът излиза извън сферите на чисто етичната си знаковост и навлезе в полето на сексуалността – където никак не му е мястото (не и днес, в модерния свят).

Никой не може да ме убеди, че е лошо да се чукам с трима мъже, ако това за мен е хубаво и ми носи наслада и щастие, а и не преча на никого с това. Ама я питайте баба ми. Като нищо ще се спомине!

Точно такъв тип влияние от нашите баби, майки, дядовци, бащи... е оказало драстичен ефект в психиката и емоциите на ужасно много хора, а оттам е блокирало и сексуалните представи, ограничило е ума, респективно – действията.

А сега да се върна на  Мартин.

Веднага ме усети – разпозна безпогрешно курвата в мен. Нюхът му за това какво искам и какво чувствам бе много силен.

Имахме интересна комуникация, закачки, възбуда, дълги разговори. В един момент ми каза да реша дали искам да се видим или не, защото заминавал за чужбина. Помислих, че нарочно го прави, за да побързам, но не ме лъжеше.

Доста време ми трябваше, докато разбера, че мъжете лъжат много, ама много! Не случайно във фолклора ни толкова упорито се е вклинила идеята за „прелъгването“ на момата. Народните песни постоянно ни разказват за момци, които опитват да излъжат жената и да се оженят за нея.

Не мисля, че днес е кой знае колко различно. Повечето мъже са способни на всякакви постъпки, за да впечатлят и получат жената – от гениални до напълно тъпанарски, без значение от нивото и интелекта.