Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 27

Ема Томова

В такива ситуации е пагубно някой от участниците да има предразсъдъци и да се вторачва в детайли като размер, да речем. Рич не показа притеснение и това бе в негова полза. Имаше обаче специфична неприятна миризма, която ме отблъсна. Почувствах се зле, но не исках да го показвам. Предизвиках сама себе си да се справя.

Изплюх се на члена и го поех, а малкият се вкочани. Ангел ме дръпна да легна. Разтвори бедрата ми и езикът му потъна в мен. Възбудих се много – за първи път ме лижеха и духах едновременно. Беше влудяващо!

Настръхнах цялата и желаех да ме чукат. Точно тогава Ангел направи поредната си грешка – засмя се и каза: „Чакай малко, де...“. Подразни ме силно. Можеше да ме погали, да ми напомни, че жена като мен има нужда от още ласки... Но не ме разбираше и затова ме загуби, колкото и да не искаше това.

Продължих да смуча малкия корав член, така надървен, че щеше да се пръсне. Чужденецът се побъркваше – очичките му блестяха, целият трептеше, буташе гордостта си в устата ми, охкаше и ме съзерцаваше с нескрита възхита. Бях разцъфтяла между краката, а мозъкът ми беше така напрегнат, че тялото ми полудяваше от двойната възбуда – от двата чифта ръце, от двата пениса, изобщо от двойността на мъжкото присъствие – така бленувано и очаквано!

Странното е, че уж ми бе за първи път, а се чувствах като риба в свои води. По-късно си мислех, че в мен се крие някакво вътрешно познание от други времена, което излизаше на повърхността, когато предизвиквах себе си и попадах в нови ситуации.

Така се бях разтекла в устата на Ангел, че изпуснах контрол над духането на Рич, онзи изръмжа и ме напръска с горчива сперма. Изпаднах в онова малко диво състояние на мозъка и плътта, в което напомням фурия – просто връхлитам, действам, давам и взимам. Не опитах нарочно спермата, не можех винаги и на всекиго, но случайно една капка попадна на езика ми. Определено това беше най-гадната на вкус сперма в живота ми.

Рич се дръпна, легна, дишайки тежко, а другият пъхаше езика си в мократа ми ненаситна пещера. След това разтвори краката ми и ме прониза властно.

Направо излетях в другото пространство.

Стенанията ми се усилваха от шляпащия бурно навътре и надълбоко пенис, който хем ме пронизваше яростно, хем ме разпъваше настрани. Разтреперих се, а той промени наклона на пениса си, поспря за миг и ме заудря грубо, от което се развиках. Не можех да мръдна и тази подчиненост ме побъркваше. Ангел се отдръпна, очевидно сетил се, че не сме сами.

Рич търкаше източения си наново пенис, докато гледаше на живо порно с истинска малка курва. Скочи да се измие, а аз застанах на четири крака под ръководството на ангеловите ръце. Мернах дебелия пенис, страховито натопорчен, с животински изпъкнали вени.

„Малкият“ дойде, метна хавлията настрана и се пъхна под мен на 69. Хвана ми задника и ме стисна, направо седнах в устата му.

Езикът му не беше бърз, по-скоро го въртеше бавно, настойчиво, засмукващо. Чукаше ме с език, а вагината ми пускаше сладък сок. Бях атакувана от различни страни. Смучех пениса в ритъм, равен на проникванията на езика му. Дебелият чеп бавно опъна срамните ми устни и чувствах как разширява подгизналата ми катеричка, а другият лижеше клиторчето.