Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 25

Ема Томова

Удоволствието започна бавно да пълзи в мен, а болката отстъпваше място.

Ангел бавно проникваше все по-дълбоко. Отново болеше и имах усещането за позиви. Знаех, че трябва да почакам малко, да се отпусна и всичко ще бъде наред. Беше все едно да имаш нещо чуждо вътре в теб – дразнител, причиняващ болка и неприятности – и тялото искаше да го изхвърли, а мозъкът ми заповядваше да търпя.

Завладя ме насладата на новото усещане.

Приличаше малко на вагиналното – пак се чувствах разтворена, запълнена, но беше напълно различно – хубаво, мръснишко и различно.

С пръстче опипах клитора си. Той набъбна целия, забързах наляво и надясно, омазвайки влагата отдолу. Ангел плавно се движеше и изведнъж замръзнах от прилива – очите ми се обърнаха, а всичките ми женски органи започнаха да трептят в един ритъм. Така се стягах и свивах, че той започна да ръмжи като животно. Ректумът го стискаше силно, после се отпускаше, после пак и пак... Вагината плуваше в мазен сок и трепереше, а клиторчето се изду.

Изпаднах в безвремието, излетях в другия свят.

Мозъкът и тялото ми се отдаваха на усещането и се разтвориха в него. Вибрациите понамаляваха, когато Ангел много бавно извади члена си и ме бутна на колене.

Обля ме със спермата си – бяла, топла, лепкава и гъста.

След последните му капки се поизправих, стана ми зле, той ме хвана и си легнахме върху одеялото. Слушахме птичките и говорихме дълго...

Двама мъже за курвата

Чувствах се горда с придобития опит. Самочувствието ми растеше. Разчупвах се и щастието ми струеше от мен като сияние.

Продължавах да общувам с Ангел, който се зае със следващата крачка – искаше да ме чука с още един мъж. Разбира се, това също беше „задължително“ и „такава като мен“ просто трябваше да пробва. Беше убеден, че ще ми хареса.

Вече напълно се осланях на преценката му, но отново малко се смутих. За това не можех да се подготвя, дори и с две краставици.

Не ставаше дума просто за запълване на отворите ми, а за игри с двама, свързани с конкретно поведение и емоции. Нямах представа как трябва да се държа в такава ситуация.

Това не ми харесваше.

Първоначално се дърпах, защото имах нужда от време за осъзнаване и приемане на идеята. Ангел не спираше да ми обяснява колко ще ми хареса да ме пронижат двойно. Припомняше ми как съм родена за такива неща. Шегуваше се, че ако съм била в харем, то съм щяла да бъда любимката на султана и да имам цялата власт.

В крайна сметка – съгласих се, но нито бързо, нито лесно.

Бях подготвена на теория за това, особено от порнофилмите, в които двама мъже, проникващи едновременно в дупките на жена, винаги ме подмокряха. Спомням си едно филмче, като че ли се развиваше в Индия – в прекрасна градина с много цветя, дръвчета и храсти беше разположена маса, а върху нея стоеше застанала на четири крака чернокоса жена с матова кожа. Беше отрупана с бижута: куп синджирчета по врата, много обици, гривни, метално коланче обгръщаше талията й. Чистата голота нямаше да е толкова еротична. Тя бързо надърви двама мъже. Изтръпнах, когато единият прониза вагината й, а другият подаде члена си в устата й. Но истински се възбудих, когато единият легна под нея и започна да я чука, а вторият бавно разтвори тясното й дупенце. Двамата започнаха да я нанизват едновременно, а аз вече свършвах и пулсирах между краката... Бижутата й тихо звънтяха, събирайки на едно място перверзия и магия.