Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 26

Ема Томова

Реших да се подготвя – четях по темата, гледах филми, обогатявах знанията си. Чудех се какво ще е, вълнувах се от идеята как ли ще изглеждам в очите на другия, как ще се справя, как ще ме приеме, как ще се почувствам самата аз... Не спирах да мисля за това и да фантазирам.

Имах съмнения в това дали съм желана, колкото и невероятно да изглеждаше това.

Ангел обаче твърдеше, че съм мечтата на всеки мъж. Хвърляйки поглед назад, се забавлявам колко съм била плаха. Постепенно идеята узря в мен и се съгласих да действаме.

За трети Ангел беше избрал един чужденец – директор на компания. Не ми беше ясно защо се е спрял на него, но допускам, че се е изфукал с мен или е имал някаква полза.

Отидохме в апартамента му в един затворен комплекс. Бях развълнувана и притеснена, дори малко скована. Ангел се държеше сериозно, почти дипломатично, със замах, като че всичко му е ясно. Това ме дразнеше много – вместо да ме гушне, да ме погали, да ми каже, че съм прекрасна и ще бъде страхотно, той се пъчеше като пуяк със самочувствието на опитен в тия игри..

Влязохме в огромното жилище на чужденеца, когото ще наричам Рич. Беше нисък, слаб, симпатичен, любезен, определено не типът, който аз бих избрала за такова преживяване. Сипаха вино и двамата мъже започнаха да си говорят, докато аз пийвах и просто наблюдавах. Не знаех какво ще последва, как се прави – не можех да поема инициативата.

След като поприказваха, станахме и отидохме в спалнята, където Рич ме разсъблече и ми подаде хавлия за банята. Гледаше ме със светнали очи и ме опипа по дупето и гърдите. Влязох да се изкъпя, пуснах душа и бегло дочувах как нещо си приказват.

Това бе тайнствено-заговорническото мъжко говорене, което ми беше напълно ясно, дори с усмивка си мислех, че спокойно биха могли да си бъбрят пред мен. Нямах никакви притеснения да чуя каква съм, какво не умея, какво не съм правила, дори бих споделила сама слабостите си.

Когато отидох в спалнята, Ангел беше полегнал гол и мачкаше мекия си пенис, а Рич се пъхна в банята. Приличаше малко на доволен котарак, предвкусващ удоволствието.

Свалих хавлията си, застанах на колене на леглото и приближих към Ангел, който се изтегна по гръб, отдавайки мъжеството си. Поех го нежно и задвижих устни нагоре и надолу. На третото приплъзване членът трепна и започна да се втвърдява. Главичката се наду, а отворчето пусна една сълзичка.

Усетих нечие присъствие – обърнах се и видях Рич по хавлия, зяпащ ме замръзнал и с блеснали очи. Наблюдаваше ме като хипнотизиран. Приближи се към леглото, изхлузи хавлията и ми поднесе щръкналата си гордост, неизненадващо малка.

И двамата легнаха един до друг. Галех големия пенис на Ангел, смучех малкия на Рич.