Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 28

Ема Томова

Потъвах във въображаемите пясъци на удоволствието. Ужасно ми харесваше да съм толкова заета.

Пенисът влезе дълбоко, до дъното. Леко го измъкна навън, отворът се сви, а мръсникът пак ме разпъна и проникна до края ми.

Стенания насищаха въздуха. Ангел стана грубичък, просто застинах и се отдадох, свободно изливах звуците, отделяни от състоянието ми, а другият успяваше да стиска и клатещите ми се гърди.

Курвата полудяваше заедно с вагината си. Сега путката – това бях аз, в едно шантаво сливане-преливане. Сякаш се идентифицирах с женския си отвор, защото удоволствието от проникването вътре беше всичко в тези мигове: свръхсилно, завладяващо и обсебващо усещане. Вкарването на члена беше като включване в контакта, все едно ми вливат енергия и после съм като нова, като преродена.

Поемах малкия чеп и на третото потъване към гърлото ми стана твърд. Ангел пък вкара пръст в дупето ми. Изстенах, а той започна рязко да ме чука с пръста си. Така се бях отпуснала и отдала, че само думата „double“, изречена от  Ангел, ме изкара от състоянието на транс.

Изтръпнах и сърчицето ми затупка бързо. Двойното проникване си беше огромно предизвикателство.

Очаквах техните нареждания.

Ангел легна, настани се, аз се разкрачих и го яхнах плахо, а другият мина зад мен, докато се мажеше с лубрикант. Бавно се разтворих, поемайки члена на Ангел отпред, а Рич пъхна пръста си в теснината ми отзад.

Бях дръпната напред, за да дам възможност за по-лесно проникване в ануса, а онзи отзад се намести между краката на Ангел, хвана дупето ми и докосна с главичката си теснината ми.

Не мърдах.

Малкият пенис бавно навлезе, отваряйки ме нежно.

Застинах и той поспря по знак от Ангел.

Изръмжах.

Неприятното усещане беше кратко. Рич продължи нежно да прониква, а Ангел не се движеше. Тласъците станаха по-груби, усещането беше още по-хубаво, докосваха непознати досега зони.

Пъшках като кучка, Ангел се раздвижи, доколкото можеше, и определено чувствах тласъците от неговия размер. Отпуснах се напълно.

Малкият пенис разтваряше дупето ми, аз се мърдах нагоре, задният се измъкваше; навлизаха двойно и едновременно.

Заля ме мощна енергия и засилих темпото.

Ангел ме поизправи на колене, леко ме приведе към него, стъпи на краката си, за да може да се движи повече, и двамата започнаха грубо да го набиват в двете ми дупки. Аз стенех и ръмжах, докато мъзгата ми се изливаше по ташаците на долния кур. Очите ми се обърнаха, излетях в космоса и усещах, че цялата пулсирам, те действаха ударно.

Задният заръмжа, затрепери и се измъкна, докато се празнеше.

Но Ангел остана да ме довърши.

Пак ме обърна на задна и ме заблъска като луд – малко ми оставаше. И ето… запулсирах, цялата вибрирах, всичките ми женски органи трептяха и плуваха в мазно сокче. Ангел рязко се дръпна и ме заля с топла гъста сперма по гърдите. Стенеше и трепереше, хвърляше бяло, а аз мажех по зърната си, още чувствайки леки пулсации в себе си.