Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 29

Ема Томова

Легнах на леглото отпусната.

Моят партньор влезе за душ, а Рич дойде да ме гали и целува с изключителна нежност, все едно бях негова любима от дълго време. Този прилив на чувства малко ме изненада – все пак бях някаква непозната, без перспектива за в бъдеще, нямаше нужда да ми доказва нищо. Някак знаех, че съм просто „кучката за чукане“ в тази ситуация и това никак не ме притесняваше.

Рич ми каза, че съм много красива и страстна, и че не е очаквал да срещне жена като мен. Благодарих му, дадох му да ме погушка и влязох в банята. За моя изненада той ме последва, извади някакъв ухаещ лосион, започна да ме маже и гали, да ме опипва и къпе. Колко съжалявал, че заминавал!

Е, аз определено не изпитвах същото, но харесвам галантни и нежни мъже, които умеят да се държат добре с една дама.

Имах само още една среща с Ангел.

В отговор на постоянните му провокации исках да го изненадам с нещо щуро – като свирка на място с много хора.

Заведох го в тъмен коридор на обществена сграда, където всеки момент можеше да мине някой. Тъкмо започнах да му духам и чух стъпки. Така се паникьосах, че побягнах. Почти се сблъсках с идващите хора, които се смутиха повече от мен. Ако си бях седяла кротко, нищо нямаше да стане, но аз хукнах като луда.

Истината е, че исках да го зарадвам, пречупвайки себе си и срама си, а после само се ядосвах на себе си. Ангел ме успокояваше, благодареше ми, оценяваше смелостта и жеста, но не успя да изтрие срамното чувство и дискомфорта. Като прибавим и другите проблеми, беше ясно, че приключвах с него...

Задоволила временно страстта си, можех да се отдам на магистратурата си. Психологията ме плени, отдадох й се с цялото си сърце, защото усещах колко ме влече да дълбая в нея, да си играя с думите, да намирам асоциации по най-странни пътища, да работя в безкрайното поле на символите.

С лекота общувах с преподавателите, обичах дискусиите, в които мисълта имаше възможност да се огъва безкрайно – дори бих направила паралел с усещането ми в секса, макар там да усещах с цялото си тяло, не само с ума.

Неизбежно обаче отново дойде чувството на самота. Знаех какво ми липсва – истинско увлечение по мъж, с когото комуникирането да е наслада, а сексът да е дива стихия. Естествено, чуках се винаги, щом исках, докато с изумление чувах оплакванията на някои приятелки, че „няма с кого да правят секс“.

Мислех си колко абсурдно е това. Всяка жена има с кого да прави секс. Но те имаха претенции за нещо повече и ги ръководеше желанието за сериозна връзка. Знайно е, че мъжете рядко искат това, безпогрешно го усещат и задължително бягат. Често се влюбват в жени, които пък изобщо не го искат.  В курви.

Сред тези разминавания се случваше някой да се влюби в мен, но ако липсваше взаимност, това ме дразнеше и отегчаваше. Ако го желаех обаче, падаше страхотен секс, но нищо повече.

Очакването ми приключи, когато един Мъж с главна буква привлече по-силно вниманието ми. Бяхме се запознали в един сайт и се закачахме. Скоро започнахме да споделяме желанията си и усетих, че сме в сходна житейска ситуация.