Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 24

Ема Томова

Разтекох се. Скимтях.

Ангел облизваше мократа ми вагина, завъртя език отвътре. Лижеше ме с голяма страст, като жадно животинче, освирепяло за спасителната ми влага. Усещах дървото по гърба си – твърдо и грапаво.

След малко той се изправи и ме целуна – все едно облизах розата си. Остави ме за секунди, като заповяда да не мърдам. И да исках, не можех – колената ми трепереха от възбуда, бях като прикована за дървото, чакаща и тръпнеща.

Той се приближи с надървен кур. Хвана брадичката ми, целуна я, разтвори бедрата ми и ги обви около задника си.

Заби дебелия си чеп рязко.

Стенех, омагьосана от мощните му тласъци, котето ми шляпкаше от обилната мокрота. Стенанията ми се усилиха още от грубото пронизване – изпаднах в транс от удоволствие. Бях в своя така любим свят. Гърбът ми се търкаше в дървото до болка.

Шибаше ме като животно.

Изведнъж спря, дръпна се и ме обърна с гръб.

Постави ръцете ми на дървото и ме наведе напред, поличката преметна на гърба ми.

Галеше нежно дупето ми и усетих как наново ме пронизва.

Пълна – изпълнена – щастлива.

Твърдината му ми даваше онова чувство на наслада и топлина, на спокойствие и буйна страст, което беше възможно единствено чрез секса. Хвана косата ми, дръпна я на опашка в едната си ръка и продължи да ме работи...

– Курва... Нали си знаеш вече, че си курва...

Опияняващи думи, изръмжани с убийствена доза първичност. Пръстите ми се забиваха в твърдата кора на дървото. В този момент Ангел  натисна отвора на дупето ми. Сепнах се, но беше нежен и бързо се отпуснах. Галеше леко грапавата зона около отвора. После взе лубрикант, омаза пръстите си и плавно вкара два от тях. Теснината се отпускаше постепенно.

Започна да движи пръсти по-смело, като пенисът му не напускаше пещерата ми. Все повече ми харесваше. Усетих, че промушва плавно нещо по-голямо, трети пръст, почти не изпитах дискомфорт. Ангел извади пръсти и постави пениса си на входа на теснината ми.

Напрегнах се.

Очаквах.

Чаках, отдадена на мъжката страст, но и бях някак безпомощна. Напъването и разпъването, които усещах, бяха доста осезаеми и болезнени – стенейки, стиснах кората на дървото. Изобщо не беше като с пръстите и болеше силно. В един момент мускулите на ректума се отпуснаха, главичката на пениса навлезе. Изохках.

Ангел ме галеше успокоително по гърба, беше изненадващо внимателен.

– Ще се отпуснеш след малко, спокойно – каза нежно той, защото леко се дръпвах напред в опит да избягам от болката.

Започна плавно и деликатно да движи члена си. Кожата ми беше настръхнала. Не ми беше хубаво.

Налагаше се да търпя.

Постепенно обаче усетих прилив на топлина, ставаше дори приятно. Той вкарваше едва няколко сантиметра навътре – само главата на члена се плъзваше и излизаше, правеше го умело и както трябва. Чувствах се разчекната, разтворена, опъната под чуждата абсолютна власт, бях безсилна и уязвима.