Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 23

Ема Томова

Болеше, но се приплъзваше навътре с лекота. Не ми беше приятно, но търпях. Чувствах краставицата толкова осезаемо и плътно, а едва беше проникнала. Трябваше да преодолея болката и позивите.

Всичко това беше страхотно, но имах представа, че винаги трябва да има граници. Когато години по-късно нахлузих презерватив на един лимон и го заврях във вагината си, беше много приятно, но се видях в чудо с ваденето му – близък приятел ме посъветва какво да направя и ми спести унизителното викане на лекар...

Поставих ръце на бедрата си и започнах да се нанизвам по-смело на твърдината. Облизах си средния пръст и разтърках клитора си. Наду се. Стана чувствителен, налагаше се нежно да го галя. Засилих темпото и  изтръпнах – пулсациите ме завладяха, аналният канал се свиваше и отпускаше в ритъм с влагалището и клитора. Емоцията беше страхотна и вече бях „отворена“ отзад.

При измъкването на краставицата ми стана доста неприятно, затова го направих много бавно и внимателно. След това легнах и се отпуснах, а сърцето ми биеше бързо...

Вече бях готова за първия си анален секс. Уговорихме се Ангел да ме вземе с колата си. За моя изненада той пое вън от София. Неизвестността ме възбуди и изостри сетивата ми. Ангел ме опипваше, докато шофираше, а аз го бях улеснила максимално – бях с хвърчаща цветна поличка и ефирно потниче.

Навлязохме в гориста местност. Какво ли беше намислил? Скоро паркирахме в една отбивка, аз слязох и се заоглеждах. Гора, тишина, само птичи песни я нарушаваха.

Ангел извади от багажника голяма торба, хвана ме за ръката и ме поведе по една пътечка нагоре, явно запознат с района. Не ми беше удобно заради токчетата, но припках в опити да хвана темпото му.

Сърчицето ми тупкаше.

Ангел се ослушваше и поспря на два пъти, оглеждайки се, но продължихме нагоре. Беше сериозен и мълчеше. Нямахме вид на двойка, диреща усамотение.

На третото спиране се установихме. Той остави торбата, постла едно одеяло и ме приближи. Дръпна ме към себе си и започна да ме целува.

Целувките му не ме разтапяха, но ми действаха, не бяха страстни, но бяха перверзни. Езикът му се плъзна в устата ми и затанцува, ръцете му дръзко мачкаха облото ми дупе. Облиза ушенцето ми, а краката ми се разтрепериха. Очите ми – очите на курвата – помътняха, от целувките по шията кожата настръхна, задишах учестено, зърната ми се втвърдиха. Ангел дръпна деколтето ми и извади едната ми гърда извън сутиена – ареолата беше набъбнала и малко потъмняла, а малките й пъпчици бяха изпъкнали.

Облиза зърното ми.

Изведнъж грубо ме бутна – ахнах от изненада, постави гърба ми до едно огромно дърво и така ме притисна, че ми спря дъха. Разтвори  краката ми, буквално се блъсна в тялото ми и започна да се притиска в мен с ритмични тласъци. Така се възбудих, че ми притъмня, а мъжкото тяло ме мачкаше, докато чувствах надутата твърдина през панталоните му.

Ангел извади и другата гърда и засмука зърното.

Леко го гризна, извиках, а той го зализа нежно, за да го успокои. Скоро клекна пред мен, заголи коремчето и започна да пързаля топлия си език около пъпа. Бавно тръгваше надолу, пъшках и се подмокрях от движенията и от очакването. Леко ме смукваше отдолу, после малко изчакваше.