Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 22

Ема Томова

Следващата крачка беше аналният секс.

Странно, но дори след всичко, което правехме, аз още изпитвах срам от Ангел, смущаваше ме, че съм толкова неопитна, вместо да съм в привичната си роля, в която провокирах и предизвиквах. От друга страна, той не успяваше да ме предразположи истински, за да се отърся от усещането за уязвимост, затова и реших, че няма да бъде пръв в задничето ми.

Щях да го направя сама. С краставица.

Отнесох се към идеята си много сериозно, като към служебна работа, която трябва да бъде свършена прецизно – купих зеленчука, както и лубрикант със загряващ ефект.

Прибрах се, измих добре краставичката, съблякох се гола и се настаних на спалнята. Застанах на колене и разтворих крака. Сложих лубрикант на средния си пръст на дясната ръка и опипах нежно ануса си – топло и малко грапаво, погалих го, а мазният крем леко ме затопли. Пръстчето ми бавно потъна навътре. Имах чувството, че някакъв вакуум го дърпа, продължих смело и го напъхах целия.

Топло и тясно.

Задвижих пръстче плавно и анусът ми се поотпусна. Извадих си пръста, приготвих и показалеца, като го намазах с лубриканта. От по-голямото разтваряне усещах дискомфорт и лека болка.

Изчаках малко и натиснах. Внимателно проникнах дълбоко, пръстите потънаха в топлата цепнатина, която се отпускаше все повече. Наистина усещането беше различно и специално.

Може би точно в това е голямото предизвикателство за мъжа: не само да проникне в забранената зона, но и сам да открие пътя към това място – тайнствено, желано и бленувано, да се чувства победител. А като се прибави нюанса на „мръсното“, ясно е защо усещането става още по-перверзно.

Освен това, чукането в задника поставя жената в подчинено-унизителната роля – напълно отдадена, духом и физически покорена и безпомощна. А какъв по-голям триумф от това да подчиниш така властно същество като женското, да си негов Господар?

Аналният секс е перверзно изживяване, в което наказват жената за това, че е мръсна курва. И именно това е влудяващото – да няма избор, да търпи последствията и да е зависима от чуждата воля. Самото подчинение е и сила от друг зрителен ъгъл – смелост да оставиш Аз-а си, да си независим от Егото и най-вече свободен от него.

Вкарвах пръсти в теснината си с по-смели движения. Извадих двата си пръста и приготвих три. Омазах ги и пипнах отворчето си. Още при първото навлизане осезаемо почувствах разликата в дебелината. Натиснах и пръстите ми сякаш бяха всмукани от вътрешността ми. Изпитах неприятен импулс, имах леки позиви. Изчаках да преминат и започнах по-бурно да движа ръката си. На четвъртия-петия тласък усетих полъх на наслада. Забелязах, че всяко измъкване на пръстите извън ануса и пъхването наново ми носеше неприятно чувство, но когато движех пръстите си само вътре, нагоре и надолу, изпитвах наслада.

Време беше да опитам нещо по-сериозно. Хванах краставицата с ръка и я намазах обилно с лубрикант. Поставих я на аналния си отвор. С въртеливи движения се галех и нежно натиснах. Определено не беше като с пръстите... Краставицата разпъна тесния отвор, все едно ме пропукваше.