Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 13

Ема Томова

Беше симпатичен, но нещо в него не ме предразполагаше. Уверяваше ме в дискретност, в хубаво отношение, обещаваше ми удоволствия и ме молеше за снизхождение. Пробваше различни подходи в желанието си да напипа верния, защото очевидно го обърквах и му давах противоречиви сигнали. Продължих да му бягам, а той никога не си позволи да ме притисне.

В един момент обаче ми стана жал, той направо трепереше от желание. Легнах на леглото му и му позволих да ме разсъблече и да ме опипва. Правеше го с такъв трепет, все едно съм крехко цвете, а и го беше страх да не хукна пак като луда към вкъщи.

Бавно ме съблече по бельо.

Разкрачи ме на леглото, свали ми гащичките и ме зализа със страстта на ожадняло животинче. Веднага се разтекох между краката. Имах чувството, че ще ми изяде котенцето.

Не му позволих да проникне в мен.

Изпразни се пред погледа ми, аз просто наблюдавах как пръска бял крем. На следващия път вече ме изчука и беше много хубаво.

Пак ме лиза толкова жадно и лакомо, че беше омазан до очите от соковете ми. Легна върху мен, не спираше да ме целува, проникваше нежно, аз пъшках в ухото му и го драсках по гърба.

Оставих го с това изживяване, защото май започваше да се влюбва, пък аз не го желаех чак толкова. Видях го случайно след години, зарадвах му се, а той ме гледаше пак като гладно пале…

Вече добре разбирах колко съм привлекателна, дори в компания на определено по-красиви от мен жени се радвах на мъжкото внимание. С времето осъзнах, че външността е важна, но е недостатъчна, ако не е допълнена с излъчване и интелект.

Не всеки мъж обаче е безобиден като съседа от долния етаж. Има истински мръсници, които искат просто да чукат и да се забавляват, в това няма нищо лошо, но горко на жена, поддала се на влиянието на такъв мъж. Така наречените „колекционери“ не могат без жени, но и не им пука истински за тях. Те са зависими от процеса на завладяване и са склонни да се увличат по съвсем различен тип като визия, характер и поведение. Техният интерес приключва в мига, когато осъзнаят, че „жертвата“ е покорена. Колкото по-трудно получават своето, толкова по-интригуващо е за тях. Когато обаче победят, започват да търсят нов обект за овластяване. В своята страст са изключително изобретателни, ползват много маски и умеят да играят добре.

Познавах такива мъже, а сега ще разкажа за първия такъв.

Първият голям развратник

В популярен столичен клуб се запознах с един изключителен мръсник. Бях вече на осемнадесет години и без свян участвах и спечелих конкурс от програмата на заведението. Докато ме награждаваха с лента, коронка и бутилка алкохол, забелязах, че един тип от съседна маса ме наблюдава дръзко. Не след дълго ми донесоха питие от него. Благодарих му и се заговорихме.