Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 11

Ема Томова

Всичко започна в един топъл майски ден. С приятеля ми бяхме в дискотеката, когато просто го хванах за ръка и го замъкнах към скрита пейка в парка. Бутнах го да седне, разкрачих се, яхнах го, зацелувах го бясно, притисках се върху него и члена му все по-настъпателно. Той определено се смути – озърташе се, молеше ме да спра, казваше някакви неща като „да не било сега“.

Аз – миньонче един и шейсет – го бутнах грубо, изправих се, разкъсах си чорапогащника, дръпнах си гащичките настрани и пак го яхнах. От алкохола, възбудата и полумрака дори не видях члена му, но усещах колко е твърд.

Бавно започнах да натискам.

Незабравимо е как твърдостта на мъжа ме разтваряше, но въпреки дискомфорта и особеното усещане, аз продължавах да натискам бавно и да се отварям.

Младият мъж беше моя жертва, дори не ме интересуваше какво изпитва и дали иска.

Трябваше ми и го ползвах.

По болката усещах, че е влязъл до дъно. Напрежението беше голямо. Движех се нагоре и надолу, засилих малко темпото и се поотпуснах. Не мога да кажа, че изпитвах голяма наслада, но ми беше хубаво, адски интересно, бях превъзбудена от любопитство – с разтворени до крайност сетива. Исках да изживея емоцията, да я поема в себе си. Всичките ми клетки бяха настръхнали. Яздех момчето настървено, потънала в странността на усещането, имаше само тук и сега, нищо друго. Едно съвършено различно безвремие, една красива пълнота отвътре, завладяваща с хармонията си. Започна да ми става по-приятно и тогава той ме бутна и изля бялата си течност на земята.

Бях замаяна.

Последва безумният му въпрос: „Ти наистина ли беше девствена?“.

Милият, беше доста глупавичък и неопитен.

С него имахме само още една-две срещи. Сексуалният ми глад се отприщи. Толкова много исках да бъда чукана, така напористо и дори нагло, че здравенякът здравата се затрудни. Щом свършеше, аз веднага му духах – по усет, без никакъв опит. После пак, без почивка. Тогава не бях наясно с възможностите на мъжете, а и никога дори не се бях замисляла, нито пък чела по темата. Исках своето, исках мощно проникване – дълго, часове наред, без паузи. Изтощавах го до безсилие и невъзможност да се надърви, а аз се дразнех и сърдех.

Последваха куп младежи, които използвах за целите си. Не изживявах оргазми в този период, но изпитвах чудно удоволствие да разтварят вагината ми, да я разширяват и дълго да я пронизват. Имах ужасно силно и непреодолимо желание да проучвам тялото си. Владееше ме ненаситна нужда да правя секс.

И мъжете ми трябваха за тази цел – понякога дори не ме вълнуваха имената им или каквато и да е друга информация, трябваше само да са симпатични, свестни и адекватни.

Същевременно не спирах да играя сама със себе си. Научих се да се задоволявам с пръсти. Започнах да опитвам с банани и краставици. Впечатлих се много, когато съзрях гъста бяла течност по една краставица – внимателно я огледах, помирисах и близнах.

Харесваше ми как лъха на топлина от вътрешността ми, привличаше ме собственото ми ухание, възбуждаше ме специфичният сладникав вкус. Много дълго никой не ме докара до края.