Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 12

Ема Томова

Но това не беше цел – може би защото си го набавях сама колкото пъти искам и когато поискам. Самозадоволяването беше част от мен, от ежедневието ми, от живота ми. Имаше дори периоди на крайности в това отношение, но за това – по-нататък.

Второто „изнасилване“ започна със среща в дискотеката. Там пийнах малко и си набелязах един сладур. Потанцувахме и го замъкнах навън. Отидохме на пейка, бутнах го да седне и го яхнах. Вече имах повече опит и изпитвах огромно удоволствие.

Самото проникване на мъжкия член, усещането за запълване, дразнещите движения, докосванията, езиците, настръхването на кожата, кипенето на кръвта, натискането на органите вътре... Такива неща ме влудяваха и ме превръщаха в истинска стихия, искаща, жадна и ненаситна.

Момчето, неясно защо, на няколко пъти понечи да стане. Аз обаче не се вълнувах от неговото желание в този момент – притиснах го и започнах да го яздя, като му стисках врата и го драсках. Бедрата ми властно се движеха, набивайки пениса му надълбоко в мократа ми вагина. Когато го изцедих като лимон, станах, казах му „чао“ и си тръгнах.

Той остана безмълвен на пейката.

Няколко пъти след това го мярках в дискотеката, но не ми беше вече интересен.

 В период от около пет години имах много контакти, но нито един не беше пълноценен. Когато се прави секс с различни хора – без достатъчно задълбочаване, без истинска връзка – не може да се изпитат кой знае колко стойностни емоции. И все пак...

Секс по съседски

Един съсед беше първият, който ме изчука на задна така, че полудях по тази поза. Той живееше на по-горен етаж и се закачаше с мен  винаги, щом ме видеше. Не му обръщах внимание, но беше достатъчно нахален и си го извоюва сам. При някои мъже това е чар и маниер, при други носи досада и пренебрежение, няма нищо сигурно, но настоятелните мъже със сигурност имат повече шансове.

Една вечер ме покани уж на питие, а отидохме в новата му къща, която беше оформил като привлекателно любовно убежище. Имаше стил – сипа ми някакъв сладък ликьор, поговорихме си, умееше да бъде забавен и да не насилва нещата. Скоро ми показа спалнята си и бързо преминахме към пробването й.

Изненада ме неочакваният му подход – постави ме на четири крака, мина зад мен и проникна без увертюра. Изстенах от директното му нахлуване. Имаше голям здрав член, усетих как болка и удоволствие се сляха в нажежаващо сетивата усещане.

Полудях от възбуда.

Съседът правеше всичко, от което имах нужда в този момент – беше усетил желанието ми и действаше, без да се замисли. При някои тласъци ме болеше и се дръпвах инстинктивно напред. Той намаляваше темпото за малко, но скоро пак се развихряше и ме пореше като побеснял.

Продължихме да се виждаме често и той ми докара доста вагинални оргазми: изпадах в безтегловност и путката ми пулсираше и течеше, ала тогава не съзнавах какво ми се случва.

Изпитвах неудържимо желание да ме нагъзи на спалнята си и дълго и здраво да ме ебе, след което се кротвах и спях като бебе…

На долния етаж живееше друг съсед, студент, който също си падаше по мен (да съм по средата между двамата звучи добре, нали?). Беше мил и готин, ходех при него, за да слушам музика – имаше впечатляваща колекция от дискове. В началото се въздържаше, но на третото ми посещение започна да ме пипа и да пъшка. Надърви се от раз, но аз избягах само като мернах надутия му панталон.