Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 107

Ема Томова

Абсолютно нищо не виждах.

Не само това – коланът лепкаше по кожата ми като гумена маска, която плътно прилепва. От опит знаех колко ме влудява липсата на зрение, неизвестността, неочакваното. Сетивата се обострят и всичко се усеща по-силно.

Сърцето ми заби учестено.

Усетих ръката му, която се обви около китката ми и ме поведе. Бях ужасно несигурна и го помолих да свали обувките ми. Пръстите му около глезените ми, изхлузването от крачетата, допирът му изобщо, ме наелектризираха в тази на вид съвсем безобидна ситуация.

Изправи се до мен, пак ме хвана и ме поведе. Минахме в другата стая. Той ме остави на едно място и се движеше някъде отляво. Потропваше.

Тракането, допирането на предмети един в друг, звуците, които чувах, без да мога да виждам, както и очакването, въздействаха и усещах пълзящата отвътре влага, бавно отлепваща се от недрата ми, гъделичкаща нежно стените и срамните ми устни.

Сър Д. постави нещо на едната ми гърда – настръхнах от допира на пластмаса. Лекичко ме побутваше, сякаш монтираше нещо. Вакуум. Мощното дърпане на зърното ми ме накара да изстена. Същото се повтори и с другото.

Той отпусна малко – харесваше ми средна степен напрежение – нито свръхизсмукващо и деформиращо зърната и ареолите, нито съвсем слабо.

След това отново се отдръпна и чувах тракане и подрънкване като от метал.

Дишах тежко.

Чувствах се безпомощна и зависима, очакваща неочакваното. Гърдите ми тръпнеха. Звуците ме изпълваха с трепет. Не знаех дали ме съзерцава, приготвяйки ми разни малки мъчения. Не знаех какво ми е намислил.

Перверзно незнание.

Влагата между краката ми не стихваше – незнанието и чакането оголваха инстинкта ми, жаден за запълването на дупките ми.

Сър Д. приближи. Клекна пред мен. Настръхнах. Нещо голямо разпъна срамните устни, отвори ги властно настрани. Бавно нахлуваше навътре. Беше мазно, ужасно твърдо, вероятно силиконово. Заедно с разтварянето на путката ми чувах звън на метал. Застенах като кучка, защото ме разцепваше – затъваше в мен, опъваше ме силно и изведнъж ме заболя.

Наложи се да мръдна с крака, без да искам. Побутнах с крак метална пръчка. Очевидно дебелият инструмент беше монтиран на някаква метална стойка. Плътното проникване ме караше да се навеждам напред. Изведнъж започна да вибрира.

Устата ми се отвори в стенание.

Някаква машинарийка ме ебеше и отделях секрети, а когато забърза, усетих, че ми прилоша – замахнах с ръце инстинктивно и напипах нещо. Беше от кожа. Може би каиш, висящ от тавана, нямам идея.

Кръвното ми падна, започнах да потъвам и щях да се просна на земята, ако не се бях вкопчила в кожения плат.

Помолих за вода. Не исках да казвам, че ми е зле, за да не спра играта. Стъклото опря устните ми и свежата течност се вля ободрително в мен. Трябваше ми още – пих и ми стана по-добре. Господарят извади дебелия вибратор в мен.

– Целият е в бяла течност. Изпразнила си се хубаво – констатира той.

Никак не се изненадах. Потъването в другото измерение съвпадна с натиска в зоните ми отвътре и емоцията ми дойде в повече. Коленете ми трепереха.