Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 109

Ема Томова

Той ме откопча. Свали и каишката от шията ми. Сложи ме да легна.

Сякаш се връщах от друг свят.

Подобно цялостно и всеобхватно изтръпване на мозъка и плътта не бях изпитвала. Оргазмът ме довърши. Не можех да се държа на краката си.

Лежах така, в тъмното, с разтворени бедра встрани. Не знаех къде е той – ушите ми бяха заглъхнали.

След няколко минутки се поосвестих.

– Добре ли си?

– Да – отговорих.

Усещах се изпотена и уморена като след свръхинтензивна тренировка.

Сър Д. нежно плъзна някакъв инструмент в мен – студен и адски твърд. Беше метален вибратор. Кожата ми настръхна за кой ли път… Навътре-навън, играчката ме чукаше под командата на ръцете му, а аз охках и усещах нова вълна влага. Бях солиден производител на вагинални течности, извираха от мен.

Господарят го напъха до дъното ми – чувствах го как ме е опънал и как се е настанил в мен, разпъващ стените ми и натискащ яйцето вътре.

След като запълни предните ми отвори, той ме обърна по корем. Стана, отиде до някъде и чух неясни звуци. Разбрах, че е омазал пръстите си в лубрикант, когато ми напъха един от тях. Бавно го измъкна и бързо заби два пръста. Зачука ме с бързи движения. Прецени, че може да нахълта с дебелия си хуй.

Напъха го властно, наведнъж, до дъното. Извиках, но бързо ме прекъсна, защото запуши устата ми. Това вече беше като изгаряне на фитилчето.

Експлоадирах.

Запушена уста и затворени очи. Пълна путка. Пълен задник.

Исках да викам, да стена, да охкам, но се чуваше само приглушено ръмжене. Звуците напираха отвътре с всичка сила и невъзможността да излязат „ги връщаше“ навътре, като раздрусана бутилка шампанско, която ще гръмне. Задният ми отвор се „разчекна“ от нахлуващия дебел чеп, а металната играчка изпадна под мен.

Завладяха ме аналните свивания и не спирах да ръмжа. Колкото повече стискаше устата ми, толкова повече ми се искаше да крещя. Дочух и неговото тихо ръмжене в ухото си. Той го гризна и започна да ме пълни – топлата сперма ме заливаше и успокояваше пулсациите ми. Последните му леки тласъци шлюпваха в собствената му сметана, бях потна и едва дишаща.

Той се дръпна и легна до мен, като ме придърпа да легна на опънатата му ръка. Чувствах се ужасно слаба и изцедена – състояние, присъщо за мъжете с мен.

Сега разбирах истински какво им причинявах и защо ме искаха пак.

– Ти ще ме убиеш – казах аз.

– Не, предпочитам те жива – отвърна той.

Засмяхме се.

След известно време се изправи и ми подаде ръка. Махна превръзката от очите ми едва пред банята. Изглеждах като минала центрофугата на пералня. Изкъпа ме нежно: втри гел, размаза го и ме изми с вода. Аз още потрепвах и не се чувствах много добре. Стъпвах неуверено и определено имах нужда от вода, кафе и шоколад. Седнахме с всичко необходимо за „възстановяването“ ми. Попитах го за какво съм се държала през цялото време, какъв бе онзи кожен каиш.

– Ще видиш следващия път. Изненада...

Изненадата

От известно време се улавях колко ме възбужда анимираното порно. Като цяло си падам по този жанр, макар и да не съм фен на прекаленото вманиачаване; също така съм против да бъде гледано от подрастващи. Ако порното оформя нечия сексуална култура, това е страшно.