Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 92

Ема Томова

Не се търси отговорност. След оргия може да се чувстваш пълен и зареден, но може и да си празен и потиснат. Дава или взима.

Молох.

След почти двумесечно отсъствие Той ме покани на среща. Време беше, тялото ми плачеше за него.

Избрах червена рокля този път. Червено червило, червен лак. Червено бельо. Прибавете снежнобяла порцеланова кожа и катранено черна коса. Висок ток. Този път си позволих да изглеждам дръзка.

Целувките му в асансьора подкосиха краката ми и аз бях мека като зряла прасковка още преди да вляза в апартамента. Отидох директно в любимата ми стая – с червените чаршафи и черни кожени каишки от тавана. Този път всичко беше в тон, дизайнерски програмирано. И някак много, много еротично. Въздействаше ми особено – както винаги ми действаше червената завеса. Театралността истински ме привличаше. Ако бях актриса, щях да бъда брилянтна. Просто умеех да пропускам емоции вътре в себе си – позволявах да се настанят отвътре така, че „ставах друга личност“, подвластна на навлязлата. Защото чувството е ръководещо в играта.

Седнах на леглото, а той погали косата ми и бавно се надвесваше над мен. Целувката му ме накара да легна. Обгърнах го с крака и го притиснах, придърпвайки го към себе си – исках да ме натиска, да ме смачка с мъжкото си тяло, да не мога да дишам. Леко го одрах по гърба и ритмично настанявах розата си – търках я в члена му, който усещах като надигаща се топка под дънките. Езиците ни ставаха все по-жадни и напористи, все по-желаещи да изсмукат другия, да го изпият и поемат. Задушавах се, но не исках да спира; продължавах да го притискам и дърпам към тялото си. Усетих мокра струйка отдолу.

Той се отдръпна. Бързо отиде до шкафа. Държеше нещо зад ръцете си, което не успях да видя, но чух издрънчаване. Върна се, дръпна ръцете ми нагоре, опъна ги добре.

Щракна белезниците – първо на едната китка, после на другата. Имах чувството, че правя локва под себе си.

Той свали дънките си и ми подаде страхотния си кур от лявата ми страна. Засмуках го. Мекотата стана твърдост. Мина пред мен и нахлу в мазната ми цепка, полудяла за ебане. Властните му тласъци навлизаха дълбоко и така силно, че започнах да викам.

– Искаш ли още? – попита.

– Дааа... дааа...

– Ще получиш още много тогава.

Не бях сигурна, че разбрах какво иска да каже с това „повече“. Повече от неговия член и купищата играчки не ми беше нужно. Но Сър. Д имаше нещо съвсем друго предвид.

Стана и със сериозно изражение извади един черен куфар изпод леглото. Какво пък беше това?!

Той отвори куфара и видях вътре интересни непознати неща. Имаше дебел пенис – телесен цвят, силиконов, с изпъкнали вени. Както и много метални пръчки. Господарят започна да нанизва пръчките една в друга, докато се получи дълга конструкция. Към нея прикрепи солидната играчка. Другата страна вкара в куфара, който представляваше нещо като минитабло с копчета.

Уау.

Това беше... машина за чукане! Ех, ако имах такава вкъщи...

Умирах от любопитство и нямах търпение да пробвам. Попита ме дали съм готова. Потвърдих и големият силиконов пенис опря входа на влагалището ми. Само леко ме докосна, заставайки на стартова позиция. Проникването зависеше единствено от Сър Д. и от натискането на едно копче.