Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 90

Ема Томова

Стиснах зъби, когато ме натисна силно.

Но ми се викаше.

Това беше преломният момент – или трябваше да понеса и ръката да влезе, или да спрем. Кокалчетата в основата на самите пръсти бяха трудната част. Те опъваха най-силно и проникваха най-трудно.

Колкото и да беше мазно, колкото и да бях мокра – болеше.

Остро, разтягащо чувство – част от мен се разтваряше истински, поддаваща се на натиска... И изведнъж просто влезе.

Чувство на запълнена празнина.

На плътно изпълнена вътрешност, може би своеобразна пълнота на Аза. Усетих облекчение и удоволствие в едно, а той ме наблюдаваше и следеше, насладата от този успех струеше от него като вълшебна аура.

– Вътре ли е? – невярващо попитах аз.

– Да – отвърна той.

Още не можех да повярвам, макар и да го чувствах много осезателно.

Как ли несъзнаваната ми зона тълкуваше проникването на телесна структура, част от друго човешко същество? Защо подобно нещо се е обособило като отделна сексуална практика, с голям процент табуираност върху нея? Фистингът е проникване, но не на мъжки полов орган (както е обичайно), а на друга част от тялото. Слабостта ми към темата за несъзнаваното в човешката психика ме тласкаше да помисля в тази насока.

Дали пък фистингът не отразява дълбоко закодиран копнеж на мъжа да се завърне в ембрионалния период, когато е вътре – в утробата на майката? Практическата невъзможност не отменя напълно менталната възможност, напротив – прониквайки с ръка, мъжът истински влиза отвътре и действително попада в жената. А там е толкова топло, така притискащо уютно и хубаво! Там е самата живост. Същото е и с прегръдката – преповтарят се действията на майката, гушкаща бебето и винаги носеща му утеха и любов.

От друг зрителен ъгъл, с ръката пипаме, служим си постоянно. Ако е тъмно и не виждаме, можем да усетим и напипаме нещо с ръка. Когато мъж навлиза с ръката си в жената, то това е знак, че иска да я опознае, да я усети, че е любопитен изобщо.

Аз съм правила такъв експеримент – плавно и внимателно разтворих путката на една дама и когато навлезе цялата ми ръка, сякаш женските дълбоки недра искаха да ме издърпат, погълнат и поемат. Така силно ме стискаха вагиналните й мускули, беше толкова топло и влажно, че остави траен отпечатък в съзнанието.

След няколко въртеливи движения на Сър Д. обаче ме заболя – той измъкна ловко ръката си, аз гледах ококорено и дишах тежко.

Вагината ми се сви и успокои, но той нахълта пак с пениса си. Довърши ме с чукане, а аз бях в безтегловност.

Настъпи период от няколко месеца, в които не се видяхме. Каквито и забавления да имах, не изпитвах онова върховно удоволствие, което чувствах с него. Липсваше ми точно тази тръпка, която получавах с Господаря. Пристрастена ли бях?!

Поне вече знаех какво искам, а не се лутах...