Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 91

Ема Томова

Разбира се, можех да си потърся друг, който да обича същите неща. Но не го направих.

Някак не беше редно – и аз не знам защо разсъждавах в тази посока. Но чувствах, че не би било добре – сякаш БДСМ практиките ме привързваха повече, правеха ме по-отговорна, по-спокойна и по-вярна, ако щете. Но не вярност в онзи кух и глупав смисъл на моногамия. Просто не успях да извърша „замяна“ на този човек вътре в себе си. Може би не исках.

Хубавото беше, че все пак научих малко повече за него и живота му. Разменихме и имейли. Той пътуваше често и беше доста зает. Не се видяхме много дълго.

Не мога да кажа, че съм страдала, но определено ми се искаше да се появи и да се видим. Копнеех за игрите с него, мечтаех да ме подчини, да ме върже и да ме прави каквото си пожелае.

Не скучаех. Чуках се в различни конфигурации.

Особено ми хареса да шибам жена с пенис-колан. Беше кратко изпълнение, но крайно интересно по две причини. Първата е, че докато я гледах и усещах, в мен се вля някаква властна сила. Нагъзих я, хванах я за косата и грубо започнах да пронизвам путката й. Говорех й мръсотии като на долна курва. Втората причина е, че по някакъв начин се припознах в нея – беше се превърнала на пластилин в ръцете ми, точно така, както аз обичах да бъда.

Умеех да докарвам оргазми и на жените.

Свърших една прекрасна девойка, лижейки я по клитора. Зададоха ми команда да го направя. Много трудно свършвала по принцип. Започнах да й говоря нежно-мръснишки слова и получихме желания резултат.

Случи ми се да разплача една страхотна дама, докато нежно прониквах с пръсти в дупето й. Ужасно се притесних, мислейки, че съм я наранила. Но се оказа, че това е първият анален оргазъм за нея и вероятно емоциите й, бушуващи отвътре, слети с удоволствието, бяха намерили такъв излаз в този момент.

Правих фистинг на няколко жени.

Е... напълно разбрах и усетих красотата и специалността на това проникване. Случи се плавно, нежно, с лекота – действах по усет и интуиция, с подходящите въртеливо-настъпателни движения. Въпросът беше да свиеш палеца си навътре, за да не пречи при самото проникване.

И хоп (или шлюп) – ръката ми затъваше в мазните им пещери. Беше толкова топло! Така меко и притеглящо! Те стенеха сладко, обикновено притворили очи и опънали шии назад. Беше страхотно да ги наблюдавам. Имам фина и нежна ръка, която влизаше лесно, дразнеше ги деликатно и се измъкваше внимателно.

Участвах и в оргия. В моите представи оргията касаеше над 5-6 участници. Иначе аз си го наричах група. Или суинг парти, ако бяха само двойки. Оргията също може да касае двойки, но не е задължително. За мен беше нещо като „хайде да се чукаме – безредно и безсмислено“. Налице беше хаос. Хаос на телата, умовете, страстите и пороците. Никакво дълбочинно чувство, нито близост. Идеята беше да се слееш с всички и всички да се слеят с теб.

Оргията освобождава. И не те задължава с нищо. Никой не очаква от теб. Не се очакват жестове, оргазми, целувки, пари... Всеки прави каквото му щукне и ако не иска – следващият.