Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 88

Ема Томова

Но не смеех да започна такъв разговор.

Този път ме върза още в началото.

Предпочиташе женската ми плът да е на негово разположение – веднага.

Чувствах се толкова отпусната и щастлива, толкова обновена! Като змия, оставяща старата си кожа и възродила се в нова. Или по-красиво: пеперуда, прелестно блестяща, изхлузила се от какавидата и волно рееща се в новото си амплоа. Оргазмите ме разтреперваха един след друг – цялата тръпнех, пъшках и изливах лепкави сокчета.

Нямам идеи как го правеше... Имаше мъже, които дори не успяваха да ме възбудят като хората, за оргазъм да не говорим, а той ме разтичаше и взривяваше с лекота.

На моменти си мисля, че изживяванията с него са един постоянен и нестихващ Оргазъм.

Пъхаше и вадеше пръсти – рязко, дръзко и бързо. Тихо заръмжавах като кучка, когато проникваше с четири пръста и особено като чувствах как напира с кокалчетата. Още малко и щеше да вкара ръката си, но болката ми го спря. Имах тясна путка, но много еластична и податлива.

Господарят отиде до магическия шкаф. Чух остър звук. Видях го с гинекологична човка в ръце.

Изтръпнах.

Не че изпитвах страх от гинеколози, напротив - харесвам ги. Това винаги ми е бил любим преглед. Освен че обожавам лекарите, тези прегледи ми бяха интересни от малка и с интерес очаквах какво ще ми се случи, лежейки разкрачена и беззащитна на медицинския стол. Неизбежно настръхвах от допира на студения метал.

Но... в крайна сметка, нищо не бих могла да направя. Бях покорена и подчинена кукла.

Ако не бях вързана, имах възможността да избягам. Но можеше да пропусна нещо, което не познавам и което да ми хареса.

Сър Д. се настани пред вагината ми. Като публика, очакваща шоу. Полазиха ме мравки и цялата ми кожа настръхна от допирането на ледения метал до топлата ми кожа. Бавно ме пронизваше.

Много лубрикант – никаква болка. Когато достигна до дъното ми, спря. Осезаемо чувствах как човката се разтваря ведно с влагалищните ми стени.

Спря. Чувствах се... разчекната и разкрита – все едно някой разбира тайните ми. Нямах нищо против Той да гледа в тайнствените ми недра, още повече, че истински се любуваше на гледката. Съзерцаваше с онзи захласнато-блестящ поглед, в който така се влюбих. Харесваше ми и се гордеех, че му давам това усещане.

Изведнъж чух бръмчене и се ококорих.

Господарят държеше вибрираща четка за зъби и не знаех какво намерение има. Скоро разбрах, защото извиках от натиска – леко погалваше вътрешността ми, но усещането беше ужасно силно.

Изпитах страх. Опитвах да присвия бедра, но бях ограничена от въжетата и лоста.

Уплаших се от това ровичкане в недрата ми. Той ме усети и спря. Бавно извади металната човка. Сякаш вагината ми си отдъхна, прибирайки се в нормалния си вид.

Сър Д. ме отвърза.

Останах покорна. Той ме накара да застана на четири крака – с пети към външната рамка на леглото. Заповяда да не мърдам.

Мазни пръсти нахлуха в ануса ми – един, два, три. Бързо и рязко – извиках, а той започна да ме чука с тях. Можех само да стена. Внезапно пъхна нещо в дупето ми. Не знаех какво, но инстинктивно се дръпнах напред.