Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 87

Ема Томова

Излязох от унеса си поради по-силното разтваряне на вагиналните ми стени – забавният наглед микрофон не беше никак за подценяване. Голям размер, много твърд като осезаемост, накара ме да пъшкам по-силно. Господарят напъваше розата ми със замъглен поглед – съсредоточението му отстъпваше място на възбудата, промъкваща се в него като красива луда неизбежност. Изведнъж той спря, заряза играчката, застана между краката ми и ме прониза. Твърдината му сладко ме галеше и разширяваше едновременно.

Сър Д. разтваряше пулсиращата роза на своята кукла, предизвикваше я да стене и да тече. Лостът и халките подрънкваха в унисон с проникването в дълбините ми, а усещането, че съм вързана, стискането по китките и глезените ми, ме изпълваше с такава непоправима възбуда, че котето ми течеше и тръпнеше.

Сър Д. ме гледаше, а аз се огъвах под този поглед и се отдавах на властта му. Проникваше грубо, до дъното ми. И ми дари бялата си течност...

Когато ме отвърза, имах леки зачервявания по китките и глезените – гледах ги с усмивка и гордост. Оттук нататък подобни белези щяха да бъдат част от живота ми.

Новата страница беше отворена...

***

Срещата с този мъж ме впечатли дълбоко.

Всичко, което ми направи, беше неизпитвано, различно и преобърна представите ми. Новият завой в сексуалния ми път ми даваше усещането за уют, сигурност и удовлетворение. Сигурно така става, когато човек намери подходяща работа или срещне мечтан партньор. Не бих си позволила да използвам думата „призвание“, защото ванила сексът също ми носеше наслада и оргазми. Важното беше, че спектърът на моите желания и потребности се разширяваше, че опознавах все повече границите си и добивах специален перверзен опит.

Да нямам връзка с мъж, когото искам, беше непозната територия за мен. Още повече с мъж, с когото сме били заедно.

Не знаех нищо за Сър Д. – каква професия има, какви интереси, семеен ли е, откъде е... Не можех да му звънна или пиша. Можех само да чакам той да ме потърси.

Мина месец. Нищо.

Копнеех за ръцете му, които неуморно пъхат по нещо в катеричката ми, а тя се разгорещява, разтваря и пръска влага... Фантазирах как отново ме връзва и ме чука. Преди да заспя вечер, задължително си мечтаех и си спомнях онова уникално стягане около китките и глезените, изпадането в безтегловност, разтърсващите ме оргазми... Хем бяха убедена, че ще ме потърси, хем не го вярвах. Усещанията ми се редуваха в крайностите.

След повече от месец посредникът ми съобщи, че Сър пак искал среща с мен. Топла вълна ме заля...

Схемата беше същата, повторена дословно. Онзи ме взе и ме закара, аз чаках пред входа на блока, той дойде и ме покани да вляза. Обаче този път ме награби още в асансьора и разтрепери коленцата ми бързо-бързо. Целувките му бяха божествен нектар за душата и тялото ми, така жадувани и очаквани. Искаше ми се и той да изпитва същото.