Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 81

Ема Томова

Бавно слязох в басейна. Двете му ръце ме сграбчиха и притиснаха – гърдите ми се смачкаха, опрени в него. Езикът му пълзеше в мен, а пръстите му галеха дупето ми – напористо, настойчиво. Откъснах се от целувката, защото ми спря въздуха. Вдишах, разтворих бедра и го обгърнах, а водата се разплиска около нас – все едно ме тласкаше в него, в паяжината на властта му. Обхвана с шепи дупето ми и го задвижи надолу, където ме блъсна твърдина като меч. Наведе врат и засмука зърното ми. Изстенах. Поклащаше ме, притискайки ме към здравия пенис – чувствах го между краката си. Търкаше ме по срамните устни и клитора. Водата се плискаше. Звукът ми действаше като примамлива самодивска песен. Не можех да спра. Той се отъркваше в болезнено очакващите го зони, стискаше дупето ми и ме целуваше – оплетени езици, пълзящ език по шията ми, по ушенцата...

Хванах с ръце перилата и с добитата опора мощно набих цепката си върху надървения пенис. Извиках така, че чух ехо. Лудо се зашибах – членът ме разпорваше, а водата шлюпваше така, както моята вагина. Не чувствах течовете си, както обикновено, но здравият кур влизаше плавно, затъваше до дъно в мен.

Жертвата чукаше хищника.

Бурната ми страст се повиши, аз забих нокти във врата му и се нанизах, а пенисът му ме прониза до края. Той ме отдръпна – бях потна, лепкава и обезумяла. Мина зад мен. Леко се наведох напред, за да му подам цепката си – тогава той се хвана за перилата и започна да ме ебе с животинска страст.

Стенанията ми оглушаваха помещението. Тялото ми се блъскаше в стената на басейна, гърдите ми се притискаха, водата плискаше, косата ми се намокри. Конвулсия разтърси тялото ми, заръмжах като кучка, а той охкаше от свиванията на вагината ми.

Извади го от мен и спермата му се сля с водата...

Когато ме върна в дискотеката, моята приятелка беше бясна. Знаеше с кого съм била, но не одобряваше. Може би и малко завиждаше, защото още беше девствена. Беше права – зарязах я, но какво да направя, бях „отвлечена“ и „изнасилена“. Уплахата й не й позволи да види нещата от моята гледна точка, дори сякаш започна да се страхува от мен.

Във всеки от нас съществуват тези желания. Жените мечтаят за изнасилване. Копнеят за агресивния мъжкар, който ще покори телата им, който ще ги задуши от страст и ще „разкъса“ путките им от чукане.

Често мечтаех да бъда вързана с белезници или въже, но това някак не се случи в предишните ми връзки – споделях го като фантазия, срещах одобрение, но така и не се реализира.

Знаех твърде малко за БДСМ.

Не се бях сблъсквала лично с отношения подчинен – подчиняващ или господар – роб или поне не в тяхната по-изчистена форма. Смятам, че такива желания има в огромна част от хората. Просто едни не го осмислят, други не се интересуват от това като вид познание, а трети нямат необходимия интелектуален капацитет, за да схванат нещата в тяхната дълбочина.

БДСМ е висш пилотаж изживяване. И искам да подчертая, че съвсем НЕ е за всеки. Ама никак. Най-малкото не е разбираем за повечето хора.

Мъжът, с когото щях да се срещна, беше Господар.