Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 83

Ема Томова

Когато Той се появи, не го зяпнах, не заекнах, не се олюлях. Усмихнах се и го поздравих. Той също ми се усмихна и ме покани, правейки жест с ръка.

Никакво колебание.

Просто тръгнах.

Вече се бях доверила.

Пъхнахме се в асансьора. Гледахме се. Топли кафяви очи.

Асансьорът спря.

Слязохме и влязохме в един от апартаментите на етажа.

Напълно нормален коридор.

Влязох в стая.

Напълно ненормална стая.

От лявата ми страна имаше стара секция. Мернах шише водка, сок, вода. Куп разпилени презервативи. И вибратори. Но това съвсем не беше всичко.

Когато обърнах глава надясно, видях легло с червени чаршафи. Погледът ми се плъзна по горната част – в двата края на рамката имаше кожени каишки. Добре.

Очите ми се понесоха жадно нагоре – залепиха се по въжето, което продължаваше нагоре към тавана. Там бяха забити халки, от които висяха други въжета с прикрепен към тях метален лост.

Тук вече позамръзнах на място.

Това не влизаше в рамките на забавления с играчки. В главата ми нахлу думата изтезание.

Обърнах се към него. Той ме съзерцаваше с любопитство.

Отново загледах вибраторите.

Забелязах, че едната вратичка на секцията беше със счупена панта и висеше като ранено птиче крило. Видях купища вибратори, безредно нахвърляни вътре. Какво ли имаше в другите шкафове?

Попита ме дали искам нещо за пийване. Естествено, че исках! Бих взела дори наркотик в този момент.

Никога не бях виждала такова нещо, не се бях докосвала до такава атмосфера. Чувствах се като малко момиче, което за пръв път водят на ново, опасно, но и прекрасно в същото време, място.

Бях шокирана, но знаех, че трябва да съм тук.

Голямата глътка водка с портокалов сок ми дойде добре.

Той остави чашите настрана и се приближи до мен. Ръцете му обхванаха талията ми. Придърпа ме нежно, притисна ме към тялото си и ме целуна. Не съм убедена дали целувката не беше разкошна заради изненадата ми. Може би тази проява на нежност ме успокои. Може би съм очаквала да ми заголи дупето и да ме напляска.

Омеквах като пластилин от езика му, оплитащ и заплитащ се в моя. Колкото повече ме целуваше, толкова повече се превръщах в сладка благоуханна дъвка, подвластна на волята му.

Свали роклята ми с едно движение.

За първи път в живота си не бях първоизточникът на всичко. Някак Той стана по-важен за мен от самата мен. Господарят извади на показ зърната ми, смачквайки сутиена под гърдите. Те щръкнаха възбудени, а тъмната кожа стана още по-тъмна. Настръхнах. Матката ми се сви, когато ги засмука, едно по едно.

Каза ми да легна.

Послушно легнах, със сгънати в коленете крака, достатъчно разтворени, за да може да ме вижда. Той ме огледа някак изпитателно, приближи, прокара ръка по коремчето, после през женските ми органи.

Изтръпнах.

Бях възбудена, а като гледах въжетата над мен, се възпламенявах още повече. Трябваше да лежа кротко и да чакам покорно. Чувствах, че трябва да слушам Него. Не можех да правя каквото си искам.