Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 78

Ема Томова

Беше ми любопитно да гледам това. Като извършване на древен магически ритуал. Сякаш и бомба да гръмнеше наблизо, той не би могъл да проясни замъгления си поглед и да спре да души като куче.

Уханието му действаше силно.

Развълнува се, очите му блестяха, усмивката му беше само в краищата на устните. Имаше специфично изражение. Може би като фантастичното и загадъчно въздействие на Мона Лиза. Не можеш да го обясниш, не е като да разкажеш снощния филм.

Това е енергия. Излъчване. Сугестия.

Божественото ни ръководи именно чрез такива влияния – влива творчески потенциал в определени личности и чрез тях и въздействието им ни гледа и се забавлява.

Кукли на конци.

Гледката на перверзника ми подейства, чувствах се особено развълнувана. Виждах нещо ново, но го приемах като добре познато старо – вливаше се в мен като обичайната доза сутрешно кафе.

Облегнах се назад като в сън, разтворих крака и му казах:

– Оближи ме.

Сякаш бях забравила къде сме. Или вече никак не ми пукаше.

Той се огледа. Намести се към мен и се наведе. Повдигна роклята ми и усетих влажното му грапаво езиче върху клитора си. Зализа го бързо и ритмично, облиза срамните устни, нахлу и в розата, облиза отвора й.

Разтичах се по кожата на сапарето.

Изправи се, а устата му беше мазна. Целуна ме и усетих миризмата и вкуса на собствената си влага. Въздействащ, сладък, сластен. Аз поставих ръка на члена му и го стиснах. Той изпъшка и ме погледна. Започнах да мачкам нежно топлата топка.

Сепнах се от изникналата от нищото сервитьорка. Тя ни изгледа, усмихна се и изчезна. Аз избухнах в смях, той също. Бързо спрях да се хиля, бях силно възбудена от тази специфична среща.

– Ще свърша.

– Направи го.

Той започна да търка клитора ми наляво-надясно, като се озърташе. Мръсникът подуши пак бикините и още по-бурно затърка между краката ми. Взех ги от ръцете му – омазах материята в сокчетата и уханията ми, а той ги задуши отново с пълна страст.

Когато вдиша, очите му се премрежиха.

Сама започнах да търкам малката си твърдина, защото трябваше да освободя това напрежение. Хем го търках, хем гледах да не мине някой. Не ми пукаше, че онзи навън ме поглеждаше. Бързите ми движения накараха клитора ми да изтръпне – усещах, че ще изригна всеки миг; и ето – застинах, вагината ми се разтвори и започнах да пулсирам, да се свивам и отпускам.

Изпъшках. Очите ми се рееха, мозъкът ми беше там, в моя красив свят, вибриращ от наслада.

Взех гащичките си, почти целите пъхнах вътре – да попият течността и миризмата на трепкащата роза. После му ги подадох. Дръпнах ръката му и сложих пръста му вътре – да усети и той как стягам-пускам, колко съм подмокрена, мазна и сочна. Той напъха пръст доста навътре и го раздвижи настрани, завъртя го в кръг, което ме накара почти да подскоча.

Пулсирането ми намаля. Аз бавно се отпуснах назад. Дишах тежко. Притихнах.

Мръсникът лижеше пръстите си, затваряше очи от удоволствие и миришеше бельото ми като наркоман.