Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 65

Ема Томова

– Кучка! – каза мъжът, който ме заведе там.

Аз застенах, защото ми нахлуваха анално и вагинално.

Чукаха здраво.

Замръзнах.

Този отпред също застина, задният малко подивя и затанцува в бърз ритъм, гърдите ми се тресяха и една ръка стисна зърното ми отдясно. Отляво също някой мачкаше циците ми, отвсякъде бях нападната.

Сякаш бях апетитно агънце, попаднало на стадо освирепели вълци.

Розата ми плувна в мазна течност, която запълзя надолу, усещах много добре, замириса по-силно и взривяващо възбуждащо. Бях изпотена и зачервена. Задният намали темпото и ръмжеше, отпусна ме, обаче предният засили ритъма.

– Курва! – не знам кой го каза.

Мисля, че загубиха контрол, разум и власт над себе си. Вътрешно умирах от щастие, обичах да предизвиквам и да отключвам мъжката първичност до степени, в които мъжът се превръщаше в друг – може би в някое древно чудовище, в дракон или змей. Копнеех да бъда хваната и изнасилвана от звяр – силен, властен... Да ме изтощи, да нахлува в дупките ми до протъркване, да изстиска соковете ми. Изпитвах върховно удовлетворение такава необузданост да се влива в мен.

Щом аз обичам – не значи ли, че всички жени обичат?! Не съм съвсем убедена, но за мъжете мога да заявя със сигурност – колкото по-инстинктивна в секса е жената, толкова по-добре за тях.

Получих здрав твърд в устата отляво, мургавият палавник не ме оставяше на мира. Сякаш членът му ме преследваше като влюбен ученик, бясно притеглян от момичето си. Десният стискаше зърната ми. Отзад мощно нахлуха в мен – изръмжах, болеше, но това не значеше, че искам да спира.

Не съм мазохистка, но наистина някои типове дискомфорт (така да го наречем) ми харесват. Циците ми се блъскаха и бяха мачкани, тогава задният поспря и ми заповяда да му духам. Аз се измъкнах, запъхтяна и потна, станах, нагъзих се срещу тримата – да гледат чуканото ми досега дупе – и налапах кура, който миришеше на задника ми. Лъхаше топлинка, миришеше на лубрикант, който чувствах по устните си, мазно и лепкаво.

– Търкайте си куровете! – казах на тримата, които зяпаха.

– Търкаме ги, кучко! – каза единият.

Започнах да търкам и клитора си. Исках да свърша така, пред тях. Задавиха гърлото ми и ме блъсна смесицата от мазнотии и миризми. Извадих го, изплюх се, очите ми се насълзиха.

– Гледайте ми клитора, ще свърша!

Винаги трябва да е спонтанно и непринудено, да правиш каквото ти щукне в главата на мига. Интересното е, че може да ти дойде идея, която никога преди дори не си допускал, а на мига да я правиш като нещо естествено. Четиримата седнаха пред мен и търкаха надървените си гордости.

Аз разтворих бедра срещу тях – пипах се нежно и ефирно, премрежвах очи – имах си публика!

Пръстите ми потънаха навътре – беше толкова горещо, мокро и меко! Издърпах нагоре и размазах по клиторчето и по срамните устни. Облизах пръсти и пак затърках пъпката на цъфналата роза. Нежността постепенно премина в по-засилено темпо, забързах в един постоянен ритъм, със специфичен натиск, който отлично познавах и усещах. Подух се, клиторът ми стана камък, но не можех да стигна до оргазменото пулсиране. Ръката ме заболя от бързите движения наляво-надясно. Тогава моят човек дойде и пипна срамните ми устни, присви краката ми нагоре, в колената. Той ме познаваше добре и знаеше какво обичам. Започна да ме чука с пръсти и да ме кара да вия от удоволствие, наново пуснах сок и изтръпнах, изхвърлях мазни капки, които заляха пръстите му. Мургавият стана, обърна ме на четири крака и усетих как отвори задната ми цепка. Извиках, но той беше безмилостен към стенанията ми, проникваше грубо. Домакинът дойде пред мен и ми подаде члена си. Задният хвана косата ми, започна да ръмжи, с няколко силни тласъка потъна навътре в теснината ми. После плясна задника ми и притихна.