Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 64

Ема Томова

С толкова мъже имаше моменти, в които просто смучех курове, въртяха ме, поставяха ме в разни пози и аз направо губех представа кой кой е, къде е и какво точно ми пипа или вкарва. И именно това беше влудяващото!

До сладура, на когото правех свирки, седна мургавият мръсник. Подаде и той члена си. Трябваше наново да надървя тези прекрасни твърдини. На канапето седна и домакинът. Станаха три броя пред мен и четвърти отзад, но той имаше друга работа – да ме пипа и да си играе с мен. Вкарваше-изкарваше пръсти, няколко, после  ги облиза, каза, че съм вкусна и продължи да го прави. Пъхна пръст и в дупето ми, омаза с лубрикант и започна да ме чука в двата отвора едновременно. Бях доста отпусната и гореща навсякъде. Наведох се още надолу и наново започнах да духам. Напъхах си единия до гърлото, задържах, изплюх се и търках силно, като засмуках другия. Домакинът ме хвана и ме обърна. Сложиха ме върху възглавници на земята, разчекна ме, намаза пръстите си с лубрикант, пръсна и върху клитора ми. Започна да ме ебе с пръсти – първо с два, после с три, постепенно вкара и четвърти.

– Тесничка съм...

– Ммм, ще видим сега – колкото може.

Нежно прокара четири пръста навътре, аз изстенах, много осезаемо чувствах напъването във влагалището. Мургавият веднага се беше присламчил от едната ми страна и буташе неуморния си пенис в устата ми. Аз го смуквах, търках и гледах разтварянето на вагината ми, виждах как се отваря повече и повече – и как ръката му потъва вътре до кокалчетата.

Заболя ме, дръпнах се и той я изкара.

После пак започна с нежни въртеливи движения, леко настъпателни навътре, разтварящи ме повече и отпускащи тесничката вагина. Аз стенех и се отдавах на усещането. Моят пич мачкаше гърдите ми от другата страна, а този с дебеличкия хуй гледаше. Не позволявах на никого да почива. Бяха доста уморени, но вършеха каквото им кажех.

Този, който опитваше да ме фистне, въртеше ръка и аз полудявах от кеф, макар че не я вкара, просто ме разширяваше и дразнеше отвора ми. Моят пич измисли щура поза – накара ме да легна с глава на възглавница, но на земята, и да кача крака нагоре, към дивана и кръста ми да е прав – като че ли правя свещ.

Стана ми смешно, но го направих.

Той застана между краката ми и пъхна члена си в дупето ми, като бъркаше и в котето ми. Виждах два члена наопаки, стърчаха от двете ми страни. Само да гледаш беше много интересно, да участваш си беше върхът, а да правиш от всичко, което искаш – идеално. Именно свободата на действие и усещането за неограниченост, за липса на задръжки и за прекрачване на границите са силата, която ме тласка, която ме зарежда с енергия и ме обновява.

Плътно и дълбоко беше пронизано задното ми отверстие. Движението обаче беше малко ограничено. Изправиха ме, нагъзих се на дивана, викнах първия, който ми попадна (домакина) за отпред, а моят човек ми го вкара отзад. Поради силното чувство от проникванията в мен, стиснах косата на предния, а задният дръпна моята назад и ме шляпна по задника.