Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 48

Ема Томова

Той го вадеше и го забиваше дълбоко и грубо в отвора ми – тогава извиквах и ръмжах. Шибаше като истинско животно, а вагината ми обилно отделяше секрети. Отпусна ме, завъртя ме на четири крака и ме нагъзи. Изкрещях, когато ме прониза..

„Ето ти, курво, нали искаш голям кур да те чука!“

Мръсник.

Аз стиснах чаршафите и захапах част от тях – беше доста болезнено и се наклоних напред. Но той хвана косата ми, дръпна я рязко назад и започна яростно да влиза в дупката ми. Последвалите викове, извиращи от мен, трябва да са ясни. За щастие, отделях течности и болката понамаля.

Венци нацели зоната ми и започна съвсем целенасочено да натиска там, като с една ръка дърпаше косата, а с другата драскаше гърба ми. Застинах в тази поза, а той ме чукаше властно. Изпаднах в някакъв дивашки екстаз – ръмжах, пот течеше от мен, треперех. Отворената ми пещера се свиваше и се отпускаше.

И пак – спазъм хвана дебелия член и задържа, Венци изохка. Отново го вкара до дъно, изпаднах в безтегловност – някак путката ми се отвори, разцъфна, набъбна и омекна едновременно. Удоволствието ме заливаше на талази като ураган.

Той се дръпна и легна, а аз засмуках дебелия чеп. Миришеше на вагина, харесваше ми уханието на соковете от недрата ми. Бурна струя сперма връхлетя гърлото ми.

Глътнах сладката течност, но усетих нова струя, която се застича по лицето ми. Той ме гледаше в очите, в омазаните устни, брадичка и носле.

Последва нова струя, по-малка. Омазах циците си с бялото. Венци ме гушна и лежахме дълго така – потни и доволни…

Всяка следваща среща с него беше наистина разкъртваща. Това обаче продължи само няколко месеца. Както казах, той си имаше стратегия и не търсеше нищо продължително. Направи така, че да ме отблъсне и да приключи отношенията ни.

След време ми предложи среща наново, но му отказах. След месеци писа отново. Пак го отрязах. И така – още няколко пъти.

Не е нужно да се връща миналото, особено ако имаш съмнения. Опитах огромен размер, имах своя спомен, това е важното.

Докато си намеря точен мъж да ме чука, се отдавах на кратки, но сладки приключения. Все повече ме съблазняваха сюжетите – търсех различната тръпка, копнеех за игри, в които има нещо неочаквано. Един сладур ми предложи точно това – да ме излиже на нетипично място. Хрумна ми обаче да му поставя едно условие – така, с предварително зададено ограничение, ми беше интересно. Съгласих се да ме излиже, но без да проникне в мен. Идеята беше това да се случи в кино, по време на прожекция.

Отидохме в един мол, пихме кафе и си говорихме. После разгледахме филмите и се чудихме на кой би имало най-малко хора. Избрахме поредната шарена 3D анимация. Неудобното беше, че сред нас се мотаеха няколко майки с деца, а последните ми действаха като спирачка. Но в другите салони щеше да е тъпкано, така че изборът беше направен.

Поех риска с трепет, сърцето ми бясно туптеше. Влязохме в залата и се забихме най-отзад. Три майки се настаниха с децата си, но далеч от нас. Започнаха рекламите. Светлините угаснаха, стана тъмно. Хората бяха далеч, но не ми беше спокойно. Това обаче засили тръпката в мен. Усещах, че съм подмокрена. Бях с рокля, чоропогащник, палто и ботуши на висок ток.