Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 46

Ема Томова

– Миличка, страхотна си, страхотна…

Разтворих жадно устни и обхванах главичката. Устенцата ми се опънаха встрани.

– Харесваш ли го?

– Дали го харесвам?!? Аз го обожавам! – засмях се аз.

– Знаеш ли, миличка – колкото повече еба, толкова по-голям става…

(По-голям от това?!?)

– Боже! – изумих се аз – Ти си МОЙ!

Засмяхме се. Наведох се да засмуча този огромен пенис. Усещах как се навлажнява бельото ми.

– Венци, кога ще ме ебеш? – станах твърде директна.

– Нека е във вторник, сега нямам време, толкова съжалявам…

Прегърна ме.

Беше странно и готино, че в този мъж се преплитаха едновременно перверзното и нещо по детински чисто (тогава вярвах във второто, може би повлияна и от размера, който ме зашемети). Стана ми любопитно какви презервативи му стават, а той каза, че само някакви специални, всички други били тесни.

Едва дочаках вторник.

Представях си го постоянно, особено как прониква в мен... Чудех се какъв ли е точно, дали вените изпъкват силно, колко ли е реалната големина и дебелина... Мислех си как ли ще проникне първия път – фино ли, рязко ли, дали ще охкам нежно или ще рева като животно, грубо наебано от едър мъжки. Изобщо – бях разтърсвана от здраво желание.

В деня на срещата облякох бяла къса рокличка, бели гащички и бял сутиен; косите ми падаха свободно и ухаеха страхотно; кожата ми миришеше на жасмин и божур; обух високи токчета. Венци ме чакаше пак на оживено място и отидохме в негов апартамент, където не живееше, но ползваше (нямах идея с колко жени се вижда наведнъж – с мен го играеше истински влюбен).

Качих се в колата бързо, усмихнах му се и го стиснах между краката за „здрасти“. Скоро паркирахме и влязохме в блока. В асансьора му обърнах гръб, притиснах се, започнах да се търкам, а той пипна розата ми. Асансьорът спря и слязохме, той отключи и ме покани.

Миг след като затвори вратата, се нахвърли върху мен – притисна ме до стената, разкрачи ме, блъсна силното си тяло между разтворените ми бедра. Нежност и грубост в едно – адски въздействащо! Хем грубо ме буташе, хем фино ме целуваше. Облиза ушенцето ми и вкара език в устата ми. Женственото ми тяло безумно копнееше за този страхотен мъжкар.

Венци обхвана дупето ми, повдигна ме и ме занесе в спалнята. Усещах осезаемо силните му, железни ръце. Сложи ме на леглото в седнала разкрачена поза. Подпрях се с ръце назад, разтворих крака и показах подмокрените си гащички. Той просто ме гледаше – възбуден, захласнат, възхитен.

– Толкова си красива… Жена! Това си ти – Жена! Искам те!

Наведе се и започна бавно да сваля обувките ми. Така деликатно подхвана глезените, че настръхнах. Имаше такава страст в движенията му, толкова финес и натрупано желание! Целуна единия глезен и прокара езика си до коляното. Езикът му тръгна по лявото бедро, плъзна се по вътрешната страна и устните му застанаха върху влажния отвор. Започна да диша в мен, да ме мирише и да ме облизва, гащичките ми се намокриха съвсем. Разкрачих се повече, извих гръб назад и изпъшках. Отдолу вече беше мазно... направо подгизнала в мъзга, лъхаща женска миризма, разтваряща се и искаща. Бавната страст, с която го правеше, беше особена и адски въздействаща. Мърдах в посока на устните му – исках да набутам розовото си отворче в устата му, да ме лиже и гали. Той само леко измести гащичките настрани, вдиша и издиша... и пъхна език направо вътре.