Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 37

Ема Томова

Тези оргазми ме направиха още по-освободена. Започнах да фантазирам все по-разнообразни неща. Много лесно се подмокрях, където и да се намирах.

Колкото по-лесно обаче се отключвах за перверзии, толкова по-трудно допусках мъже. А и да се случеше – все по-рядко ме задоволяваха и имаха нужния потенциал за разврат.

Започнах да искам хора с високо ниво, които имаха какво да ми дадат и ме караха да се чувствам сигурна с тях. Все по-рядко правех случайни изпълнения.

Време е да разкажа за преживяването с друга жена...

Докосване до женско тяло

Жената, за която споменах, продължаваше да има интерес към мен. Писахме си през цялата ми бременност – до момента, в който се почувствах готова за среща.

Чувахме се по телефона и си говорехме много дълго – като стари приятелки. Вече си бяхме станали близки, а на живо също си допаднахме. Ще я нарека Миглена – мила и сладка, миньонче, много симпатична като визия.

Камен знаеше за всичките ни разговори и му беше приятна тази игра. Дойде време и за конкретна уговорка.

В деня на срещата обаче телефонът й беше изключен и ние сметнахме, че мацката е смела само на думи. Двамата тръгнахме към хотела и тъкмо паркирахме, когато тя звънна. Имала причини да не може да говори, но се разбрахме да я вземем от мястото, където беше в момента.

След като я качихме, малко се смущавах, защото никога не бях общувала с жена по този начин, не бях изминавала този път. Двечките седяхме на задната седалка и никоя не смееше да направи нищо, а само се усмихвахме и си бъбрехме.

Камен ни наблюдаваше в огледалото и ни подкани шеговито да започнем. Тогава погалих Миглена по крака и плахо я целунах по устата. И двете сякаш се засрамихме, а той ни поощри пак, усещайки, че имаме нужда от отпускане. За жалост нямаше време и всичко се случи прекалено набързо. Изобщо не успяхме да изживеем емоциите както трябва.

Когато най-накрая влязохме в хотелската стая, аз просто я награбих и започнах да я целувам. Налагаше се да прекратя плахостта си, защото времето беше драстично малко. Разсъблякох Миглена и се очаровах от невероятните й гърди – много едри, стегнати, но и меки, с фини малки зърна.

Нежно ги галех, леко ги притисках – пръстите ми потъваха в очарователна еластична мекота. Адски красиво усещане – ясно е защо мъжете толкова обичаха гърдите. Облизах зърната. Момичето изстена, а те се втвърдиха като камъчета. Паднах на колене пред нея и свалих полата й. После бикините.

Имаше окосмена светлокестенява част. Целувките ми по женския пубис бяха плавни и бавни, тя пъшкаше. Имаше много приятен аромат и хубава кожа, разбрах, че ми харесва да докосвам с език плътта на жена. Сетих се да погледна Камен, който се беше втренчил в нас, възбудено търкайки члена си в ръка.

Облизах клитора на гостенката – в устата ми нахлу мокротата й, чувах пъшкането й. Сложих я на леглото, разтворих бедрата й и започна да я лижа, а Камен й подаде члена си, който тя засмука нежно. Въртях език така, както аз самата обичам и само след няколко секунди Миглена подскочи, рязко се отдръпна, присви крака и запъшка интензивно.