Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 20

Ема Томова

– Гледай ме, курво – гледай как ще разтворя путката ти – заповяда той.

Погледнах към срамните си устни, които бяха властно натиснати и разпънати настрани, за да си проправи път дебелият му кур. Чувствах разтварянето, чух и звука на навлизането му. Изстенах и притворих помътнелите си очи. Ангел бавно ме напъна, тежко се приведе над тялото ми и потъна вътре.

Безтегловност.

Реене.

Рай.

– Курва – прошепна отново той.

Очите му светеха, а мускулите на ръцете му трептяха като на разгонено животно – опиянявах се да го гледам. Неговата първичност беше станала и моя. Исках да бъда обладавана с животинска страст, да ме чукат брутално, агресивно, изнасилвачески. Това беше да си долна курва: жадна за секс, лакома за мъжки чепове, ненаситна. Усещах, че нещо в мен – в излъчването, погледа, тялото ми – въздействаше силно и го караше яростно да се излее, да ме разпори, да ме нашиба безмилостно, да ме накаже с твърдината си. Сякаш проглеждах – в онзи миг виждах, че нещата, които ми беше говорил, ставаха действителност, всичките му думи и разяснения се материализираха.

Ангел ме накара да застана на четири крака. Едва подпрях ръце напред и той ме сграбчи за косата. Отворих уста в стенание, извиках, когато навлезе в мен. Болката ме накара да се отдръпна напред, но той не позволи.

Все пак укроти топката.

Започна нежно да ме гали по гърба, а пенисът му плавно се плъзгаше навътре. Чукаше ме фино, сякаш се извиняваше за грубостта си.

Отпуснах се, приведох тяло напред и напълно отдадох мокрия си отвор, приличащ на разцъфнала роза. Косата ми се разпиля по леглото, разля се като вода по чаршафа. Той допря върховете на пръстите си в раменете ми и с бавни спираловидни движения ги приплъзна нежно по гърба ми. Кожата ми настръхна цялата, сякаш имах милиони възбудени рецептори по тялото си, вагината ми беше запълнена от члена му през цялото време. Тази нежност след голяма грубост ме разтваряше, полудявах за крайности.

Ангел извади пениса си и го остави на входа ми, потърка с главичката си срамните устни и завъртя около мазния отвор.

Дразнеше ме!

Мърках като коте и леко бутах дупе назад в инстинктивна покана да ме прободе отново.

– Искаш да ти го набутам ли, курво? – попита  той.

– Даааа... даааа – изстенах, все по-отривисто натискаща се назад.

Така ми действаше говоренето му, че усетих гъделичкащата мъзга от котенцето си. Така се усеща падащата сълза по бузата.

Ангел ме плясна по задника и разтвори цепката ми.

Замръзнах.

Изпрати ме в космоса.

Мощните му тласъци изтръгваха виковете ми, почувствах онова особено вагинално разтваряне и заръмжах като животно, захапах чаршафа, а оргазмът нахлу в тялото ми, полази по органите ми, разтрепери ги, завладя ума ми...

Топлина и влажни пулсации ме разтърсваха, очите ми се премрежваха и обръщаха, а розата ми прокапваше от влага и вибриране.

Бях в друг свят, не тук и не сега.

Усетих само как ръцете му спират бурно блъскащите се гърди – присви се в мен, прилепи се по тялото ми, сякаш се залепи по извивките на приведената поза и изведнъж се дръпна, трябваше да поема бързо дебелия пенис.