Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 19

Ема Томова

Започна да ме засипва с есемеси с мръсно съдържание като този: „ЖЕНА, ИСТИНСКА ЖЕНА, КУРВА – ТОВА СИ ТИ... само за моя кур, голям и твърд, който ще забивам дълбоко и мощно в теб“... За него истинска жена бе равно на курва.

Умирах от срам, четейки перверзните му съобщения, но и пламтях цялата – четях думите по сто пъти, те се забиваха като фини трески дълбоко в мозъка ми и заработваха. Премоделираха нагласата ми към собствената ми представа за същността, поведението и способностите ми.

Ангел събуди в мен онзи скрит потенциал, който винаги съм усещала, че съществува, но не знаех как да развия – и дали го искам. Свикнах с мисълта, че съм курва. Усещах, че съм от малкото жени, които могат да освободят съзнанието си в зоната на сексуалното, да се абстрахират от моделите на възпитанието, средата и обществото, да се откъснат от самоцензурирането на мислите и чувствата си... Бях родена да бъда курва – и светът ме очакваше.

Първия път го направихме в хотел.

Едва седнах на леглото, а той вече ме разсъбличаше. Още се оглеждах, когато членът му се вирна пред лицето ми. Наложи се да го смуча така, както той желае. Нямаше целувки, нито нежно докосване. Бях озадачена от внезапните му действия, мислех, че първо трябва да има нежност, но... тогава очевидно съм била още подвластна на някои стереотипи…

Беше властен и опитен, а аз бях като невинно момиченце, очакващо смирено насоки и благосклонност. Не бях подготвена за всичко, което така рязко и безсрамно се случваше. Въпреки вътрешното си объркване, все пак усетих любопитство и желание.

Ангел имаше дебел и хубав член, еднакво голям от главата до ствола, с изпъкнали вени. За първи път разглеждах мъжки полов орган по такъв начин – дебелина, големина, форми, вени, главичка, тестиси. Размерът разпъваше устните ми, членът напираше доста грубо на моменти. Ангел ме понатискаше навътре и пенисът му стана олигавен и хлъзгав.

Опитах да се отдръпна малко, но той ме натисна да легна. Изпитвах лек страх от резките му движения. Чувствах се безсилна и подчинена на чужда воля.

Но ми харесваше.

Той се разкрачи, мина върху мен и натисна раменете ми – клекна на врата ми и пак навря коравата си гордост между устните ми. Започна да ме бута все повече, натисна гърлото. Задавих се, той се отдръпна, гледайки ме втренчено с блеснал поглед. Аз кашлях, поемах пресекливо въздух и мигах с насълзени очи. Той продума:

– Курва.

След това стана и отиде в банята. Сърцето ми тупкаше бързо – не знаех какво ще прави сега, а това ме пленяваше. Адски ме възбуждаше първичната му доминантност.

Скоро Ангел излезе, приближи се, хвана краката ми и ме разкрачи. Изстенах от възбуда и изненада – импулсът на очакването, треперещ в предусещането на проникването, направо ме изгаряше. Притворих очи…