Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 17

Ема Томова

Над година се мина в грижи за детето – беше безвремие, което просто отчитах, че минава, без да го чувствам като такова. Малко по малко започнаха да ми липсват мъжките погледи, разсъбличащи и жадни. Заех се сериозно със себе си – мотивирана, с ясна цел и разбиране за усилията, които са нужни.

Напрегнатите тренировки и хранителният режим ме превърнаха отново в красива млада дама – когато една жена роди, излъчването й се променя, става различна. Моята визия изпъкна с още по-ярка женственост, след като свалих излишните килограми.

Заедно с видимите промени обаче се случваха и невидими – онези вътре в мозъка, осъзнати и несъзнавани. Червейчето на похотта отново се пробуди, човъркаше лека-полека отвътре.

Регистрирах се в сайтове за запознанства и започнах оживено да си пиша с доста хора, подбирайки тези, които биха ми свършили работа. Отделно продължих да се изкачвам по академичната стълбица.

Всичко беше страхотно.

Завръщах се към себе си.

Жрицата тихо шепнеше, напомняйки, че е жива и просто е била скрита за малко.

След раждането се чувствах като птица в клетка. Рано или късно щеше да се появи мъжът, който да отвори вратата и да ме пусне на свобода. И той дойде – беше впечатляващо перверзен и опитен; първият, който видя истинската ми същност под маските.

Начало на истинско сексуално осъзнаване

ИЛИ „КУРВА“

Определението „курва“ е симптоматично за мен – то бележеше безпогрешно моята вътрешна сексуална еволюция. Моментът, в който този мъж започна да ме нарича така, даде начало на моето същинско сексуално израстване; търсех нови хоризонти, отключвах желания, дълбоко скрити в мен. Поетапно всичко това се превърна в смайваща, окриляваща реалност.

За първи път ме нарекоха „курва“ на 25 години. Той се казваше Ангел, към 50-годишен мениджър, симпатичен, атлетичен, перверзен и надарен. Харесваше му да провокира и пречупва по-млади момичета.

Сякаш бях ударена от тази дума, която дотогава приемах като изключително негативна. Притесних се, изчервих се, изпитах истински срам, всички масови клишета закрещяха в съзнанието ми. Не разбирах как човек, с когото общувах, на когото споделях, с когото имах близост, може да ме нарече по този начин. Не проумявах защо.

Виждах себе си като добре образована, възпитана и културна, имах семейство и дете – тази дума не се връзваше с моята личност, нито с моя социален статус. Не разбирах, че той има предвид нещо съвсем различно. Какво точно означава „курва“?!

Ако разтворите тълковните речници, ще срещнете разяснения от типа на „разкрепостена развратна жена, лесно стигаща до сексуални контакти, с прекалено свободно поведение, дори с лек нюанс на нимфомания“ (най-общо).

Кое й беше лошото на курвата? Да не би да крадеше, убиваше или малтретираше деца? Нима не беше жена, разполагаща с тялото си, както всеки един от нас? И нямаше ли право да действа както пожелае с него?!

Превръщането на понятието в нарицателно свидетелства за манталитета ни, подобно на идеята за блудницата в минали времена.