Читать «Перверзни игри» онлайн - страница 117

Ема Томова

Опънах глава назад в стенание.

Косата ми полетя към пода.

Изведнъж към устните ми се понесе дебелият чеп на моя любим.

Вътрешно изгарях – точно това ме влуди в порно филмчето – да ме люлеят двама, да си ме подават. Въздействаше ми тази особена мъжка взаимност – двама мъже да си делят едно женско тяло, да се възползват от отворите, които докопат, да се редуват и изчакват, всеки да иска да пробва и да няма проблем, че минава втори. Тук нямаше състезание, нямаше сравнения (макар че идеята за такъв тип състезание ми се струва твърде пикантна и провокативна).

Отдавна мечтаех за „идеалната връзка“. Под идеална нямам предвид идеалистична, нито прекалено романтична. Може би исках перфектния сблъсък на чувства и разврат. Копнеех за хармоничните контрасти – нежност и грубост, финес и умело поднесена доза агресия и властност. Търсех точния мъж, с когото да сме от една порода и на воля да му споделям желанията си – без никакъв срам, страх или стеснение.

Да пречупиш срама в себе си е огромна перверзия. Перверзно беше и люлеене-подаването между двамата.

Напред – вагината ми биваше запълнена... назад – пенис нахлуваше в устата ми. В зависимост от желанието си те ме задържаха за повече – ту за да изпълнят мазната ми цепка, ту за да проникнат в тясното ми гърло.

Изпаднах в безтегловност. Сякаш плътта ми се счупи на парчета, а умът ми се разпиля в удоволственото измерение на моята похот.

Люш-люш. Муш-муш.

Усещах как кръвта ми закипява, а и буквално нахлу в главата ми. Наложи се да се поизправя и всичко ми се залюля в унисон с реалните полюшвания. Мъжки ръце ме подхванаха и аз легнах на леглото, а новият симпатяга ми се хвърли и започна да ме чука; аз полудявах, продължаваща да летя в екстаза на мозъка си. Властният дебел член ме пронизваше дълбоко, стигаше дъното ми, мъжът го изваждаше и всичко се повтаряше – в един бърз ритъм, изтръгващ стенанията ми.

Когато стана от мен и ме изправи, наистина не знаех какво става – явно ориентирите ми се замъгляваха от тази разкошна развратна люлка.

Осъзнах, че ме чакаха два дебели хуя и бързо засмуках този на госта. Стоях в любимата си поза за свирка – клекнала и разкрачена така, че срамните ми устни да стърчат предизвикващо.

Цъфнала роза.

Отново нахлу в гърлото ми, натисна главата ми и го заби така, че щях да повърна. Изплюх обилно количество течности, които се разточиха като паяжина между пениса му и устните ми. Обхванах го с ръка, сладките лиги се полепиха по кожата ми така, че пръстите играеха хлъзгаво и меко, движеха се гладко и бързо, нагоре и надолу, до ствола и до върха, където обличаха главичката с кожичката. Търках нежно, но и напористо, а шлюпкащите звуци ме караха да мъркам като коте.

Пенисът ме напръска. Капките изскачаха нетърпеливо и летяха нагоре. Гледката ми напомняше фонтан.

Когато затихна, погледнах към Господаря.

Той приближи, рязко ме обърна по гръб, стисна задника ми и бавно нахлу в аналния ми отвор. Изръмжах, но той изобщо не спря, а направо започна да ме шиба грубо. Хвана косата ми и я дръпна назад. Извиках, а тласъците му не намалиха силата си – разтваряше ме властно и затъваше докрай.